google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΓΙΑΤΙ οι Σύριοι έπρεπε να πήγαιναν σε Τουρκία-Ισραήλ!!

ΓΙΑΤΙ οι Σύριοι έπρεπε να πήγαιναν σε Τουρκία-Ισραήλ!!

Όταν μια χώρα έχει  πόλεμο και πρόσφυγες, τότε  η απλή λογική λέει πώς πρέπει να πάνε για καταφύγιο στις διπλανές χώρες μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος, και να ξαναγυρίσουν πάλι στη χώρα τους.
  Όμως σήμερα στον πόλεμο που γίνεται στην Συρία από τους τρελούς τζιχαντιστές του 'Ισλαμικού Κράτους', εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες έρχονται στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας και οι μισοί πηγαίνουν πεζοί (!) και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Οι περισσότερες  ειρωπαικές χώρες αρνούνται να τους δεχτούν!
  Κανονικά θα έπρεπε να είχε συνεννοηθεί Αμερική-Ευρώπη και Ρωσσία ώστε από κοινού να καταστρέψουν τους τζιχαντιστές, τους άγριους μουσουλμάνους, τη στιγμή μάλιστα που οι προηγμένες αυτές χώρες είναι 'κάπως' χριστιανικές ή ακόμα καλύτερα και άθεες. Θα έπρεπε ο ΟΗΕ καί η Ενωμένη Ευρώπη  να επιδοτούσαν με τεράστια ποσά τις διπλανές χώρες: Τουρκία ,Ισραήλ, για να φιλοξενήσουν -έστω σε σκηνές-  τους πρόσφυγες.  Ειδικά στην Τουρκία , που έχει μεγάλη έκταση και έχουν και ίδιο θρήσκευμα.
   Όμως δεν το κάνουν. Και ο λόγος είναι πως η Ρωσία έχει συμφέροντα στη Συρία , και  η Δύση  έχει υπό την προστασία της  το Ισραήλ, είναι το 'χαιδέμενο παιδί'. Και το αποτέλεσμα είναι πως τελικά υποφέρουν εκατομμύρια Σύριοι.  Οι πονηροί Τούρκοι τους αφήνουν να περάσουν απ τη χώρα τους, τους παίρνουν χιλιάδες ευρώ ανά άτομο και τους φέρνουν με σαπιοκάραβα στην Ελλαδίτσα όπου ξέρουν πως θα τους περιθάλψουν, θα τους ταΐσουν, θα τους βρουν σπίτι με δωρεάν ενοίκιο!!!. Οι Ευρωπαίοι πιέζουν την Ελλάδα να δημιουργήσει 3-5-10 προσφυγικές πόλεις, με απώτερο σκοπό να εφαρμόσουν τα αβάστακτα μνημονιακά μέτρα, να διαλύσουν τη χώρα, και εν τέλει να την αγοράσουν 'τζάμπα'.
   Η Ελλάδα απέδειξε πάλι πως είναι ο καρπαζοεισπράκτορας του πλανήτη. Είμαστε πράγματι το πιο ανεκτικό κράτος, ένας πραγματικά χριστιανικός λαός. Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει τέτοια φιλοξενία, τέτοια καλωσύνη μέχρι βλακείας.
   Ο καλός θεός θα τιμωρήσει τους Ευρωπαίους που δεν έχουν ίχνος σεβασμού, ίχνος φιλανθρωπίας. Ίσως ο Παΐσιος να βγεί αληθινός...
  Αντώνης Αντωνόπουλος, Κυπαρισσία

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη