google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Α” ΤΟΠΙΚΗ: ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-2

Α” ΤΟΠΙΚΗ: ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-2

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι η Κυπαρισσία έφυγε με το διπλό από την Καλαμάτα επικρατώντας με 2-0 του Μεσσηνιακού.Η ομάδα του Νίκου Φρούσσου έκανε λοιπόν το καθήκον της, πήρε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζει σε απόσταση αναπνοής.Πάντως, η νίκη δεν χάρηκε πολύ από τους φιλοξενούμενους μιας και επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Φώτη Παναγόπουλου στο 40′.
Από την άλλη, ο Μεσσηνιακός προσπάθησε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα. Και η Καλαματιανή ομάδα είχε απώλεια μιας τραυματίστηκε ο Άρης Σταματελόπουλος που αντικαταστάθηκε.
Στο 16′ ο Γεωργιόπουλος με πλάσε μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κ. Γαβρά κάνοντας το 0-1.
Στο 45′ ο Χ. Παπαγεωργίου με σουτ λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου έκανε το 0-2.Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπλάνας, με βοηθούς τους Λάμια και Ζαρακοβίτη.
MEΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κ. Γαβράς, Σταματελόπουλος (30′ λ.τρ. Χ. Εμμανουήλ), Πετρόγιαννης, Παυλέας, Κουλουράς, Αρβανίτης, Μπεγέτης, Μανιάτης, Μανωλόπουλος (75′ Γιαννακόπουλος), Ν. Εμμανουήλ, Μερκούρης (71′ Δημόπουλος).
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αντωνόπουλος, Γεωργιόπουλος, Γιαννόπουλος, Ανδρουτσής, Μιτρόφ, Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Αργυρόπουλος, Παναγόπουλος (40′ λ.τρ. Κόλλιας), Παπαγεωργίου (75′ Κωνσταντόπουλος), Μιλοσέσκι (68′ Μανδραπήλιας

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη