google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Η πολιτιστική ατζέντα της ημέρας
– «Αχαρνής» σε σκηνοθεσία Γ. Κακλέα σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη στην Καλαμάτα, στο Κάστρο στις 9 μ.μ.
– «Πριν το χάραμα», το νέο έργο των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα για το λαϊκό τραγούδι, σήμερα στο «Τρενοτεχνείον» στην Κυπαρισσία στις 9.30 μ.μ.
– Μουσική γιορτή με τη Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορυφασίου σήμερα στις 7.30 μ.μ. στο προαύλιο του ναού Αγ. Χαραλάμπους στο Κορυφάσιο.
– Μουσική βραδιά (έντεχνο και ρεμπέτικο) με την ορχήστρα του Παναγιώτη Σταθέα και είσοδο ελεύθερη σήμερα στις 9.15 μ.μ. στο Ανοιχτό Θέατρο Διαβολιτσίου «Σταθία Κωνσταντακοπούλου».
– Ροκ βραδιά από τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών σήμερα στα Φιλιατρά στην Κεντρική Πλατεία στις 10 μ.μ.
– Θεατρική παράσταση «Ο μάγος του Οζ» του Γ. Χριστόπουλου απόψε στην Κυπαρισσία στο Λιμενοβραχίονα στις 9 μ.μ.
– Θεατρική παράσταση «Δίκην Ορέστειας» στο αμφιθέατρο Πολιτιστικού Κέντρου Στούπας αύριο Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21 Αυγούστου στις 9 μ.μ.
– Καραγκιόζης αύριο στην Κυπαρισσία στο Λιμενοβραχίονα στις 9 μ.μ.
– Προβολή αύριο από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας στο «Καφέ σινέ» στις 9.30 μ.μ. με το φιλμ «Χτες, σήμερα, αύριο».
– Διεθνές Θερινό Φεστιβάλ Μουσικής στον Πύργο της Μάνης στο «Mani – Sonnenlink» στις 9 μ.μ. Την Παρασκευή ρεσιτάλ για πιάνο και βιολί με έργα D. Scarlatti, M. Ravel, S. Prokofieff, F. Schubert, J. Brahms, με τους Aris Alexander, Blettenberg (πιάνο) και Ursula Kortschank (βιολί).
– Εκδήλωση «Βόλτα στα αστέρια» στο σχολείο του χωριού στο Μαυρομάτι την Παρασκευή στις 9.30 μ.μ. με τον Ιωάννη Οικονομόπουλου και τον Ανδρέα Ρεϊτζόπουλο.
– «Απολογία Σωκράτη» του Πλάτωνα στο Θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης το Σάββατο στις 9 μ.μ. στην αρχαία Ελληνική γλώσσα με Ελληνικούς και Αγγλικούς υπέρτιτλους σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη. Από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος με την υποστήριξη του Σωματείου «Διάζωμα».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη