google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Γεματή ψυχή, η συγκίνηση και η συγνώμη του Χρήστου Παπαγεωργίου

Γεματή ψυχή, η συγκίνηση και η συγνώμη του Χρήστου Παπαγεωργίου

Λόγια ψυχής, λόγια καρδιάς από τον Χρήστο Παπαγεωργίου στην ανοιχτή ομάδα φίλων της Κυπαρισσίας αλλά και στον φίλαθλο κόσμο. Η συγκίνηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή, η στεναχώρια του αλλά και η μεγάλη συγνώμη που δεν ήρθε αυτή η πολυπόθητη άνοδος. Αναλυτικά, ο Χρήστος αναφέρει τα εξής: «Σας ευχαριστουμε όλους που ήρθατε τόσα χιλιόμετρα και ήσασταν φανταστικοί. Ευχαριστουμε όλους όσους μας στάθηκαν και ακομα αυτούς που δεν μπόρεσαν να ειναι εκει στο γηπεδο και ηταν με το μυαλο τους και την σκέψη τους. 
Πραγματικα εχω στεναχωρηθει πολυ γιατι αυτή η ομαδα αξιζει παρα πολλα. Και ειναι κριμα μετα απο τοσο αγώνα να μην ανεβαινουμε στη Γ” Εθνικη. Συγγνωμη πού δεν σας δώσαμε την χαρά που αξιζατε. Πολεμησαμε τα δώσαμε ολα αλλα δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Εγω προσωπικά ευχαριστω τους συμπαίκτες μιυ, τεχνικό τιμ, διοίκηση που ηταν παντα διπλα μας αλλά και αυτον τον υπέροχο κοσμο. Δυσκολα βρίσκεις τέτοιες ομάδες και ειμαι ευτυχισμενος που αγωνίζομαι σε αυτήν την ομαδα. Ενιωσα την ανάγκη να πω αυτα τα δυο λόγια, μην με παρεξηγησετε απλα εχω στεναχωρηθει πολυ οπως όλοι μας και με πονάει. ΑΟΚ σε ευχαριστω και συγγνωμη».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη