google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΕ 2 ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΑΟΚ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΑΡΓΟΣ...

ΜΕ 2 ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΑΟΚ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΑΡΓΟΣ...

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από το Άργος η Κυπαρισσία που κατάφερε να νικήσει με 2-0 του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου και έτσι όχι μόνο παρέμεινε στην 1η θέση αλλά έκανε ακόμα ένα βήμα για την άνοδο στην Γ” Εθνική.Ήρωας για 2ο συνεχόμενο ματς ο Θοδωρής Ντουγέρογλου που κατέβασε κυριολεκτικά τα ρολά και ήταν από τους πρωταγωνιστές.Η Κυπαρισσία με δύο γκολ του έμπειρου επιθετικού Φ. Παναγόπουλου έκανε το καθήκον της και πλέον κοιτά τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Πανθυρεατικό.

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στους περίπου 100 φιλάθλους του ΑΟΚ που βρέθηκαν στο γήπεδο και βοήθησαν σημαντικά την ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 6′ ο Καστρίτης έκανε την πάσα στον Αιβαλιώτη που βρέθηκε σε τετ α τετ έκανε το πλάσε άλλα έδιωξε σε κόρνερ με τα πόδια ο Ντουγέρογλου. Ο Σαρρής εκτέλεσε το κόρνερ ο Κουτσοδήμος έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε σταθερά ο τερματοφύλακας του ΑΟΚ.

Στο 21′ ο Φ. Παναγόπουλος με ένα φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 23′ απίστευτη χαμένη ευκαιρία για το Κουτσοπόδι. Ο Καζάς έκανε το σουτ απέκρουσε ο Ντουγέρογλου η μπάλα έφθασε στον Σαρρή που έκανε το σουτ αλλά και πάλι ο Θοδωρής έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ. Μια απόκρουση που χειροκροτήθηκε από όλους στο γήπεδο ενώ ο Σαρρής του έδωσε το χέρι του για συγχαρητήρια.

Στο 31′ ο Κουτσοδήμος εκτέλεσε το κόρνερ ο Αιβαλιώτης έπιασε την κεφαλιά άλλα απέκρουσε ο Ντουγέρογλου.

Στο 33′ ο Ανδρουτσής έκανε την σέντρα ο Γεωργιόπουλος δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα και μπλόκαρε ο Κομπόσης.

Στο 74′ ο Θεοδωρόπουλος έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου την κατάλληλη στιγμή έκανε την πάσα στον Φ. Παναγόπουλο που με σουτ έγραψε το 0-2.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σφακιανάκης με βοηθούς τους Γιανογλίδη και Κουτσογιάννη, όλοι τους του συνδέσμου Αθηνών.

ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ Κομπόσης, Καστρίτης, Διαμαντής, Μπόμπος, Φίλης, Μουσταφάι, Μουζακιώτης, Καζάς, Αϊβαλιώτης, Κουτσοδήμος, Σαρρής.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ Ντουγερόγλου, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Γ. Παναγόπουλος, Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Ντιόπ, Καρατζούλιας, Φ. Παναγόπουλος, Χ. Παπαγεωργίου (57′ Θεοδωρακόπουλος), Γεωργιόπουλος (66′ Κόλλιας).


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη