google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Η Ο.Π. "ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΓΑΙΑ" του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φιλιατρών "Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ", συμμετέχει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στην Διεθνής Έκθεση Freskon 2015, που διεξάγεται από 23 - 25 Απριλίου 2015 στην Θεσσαλονίκη.

Το Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρούτων και Λαχανικών που βρίσκεται σε εξέλιξη με την επωνυμία “freskon”, αποτελεί ένα εξειδικευμένο και μοναδικό εκθεσιακό γεγονός στα Βαλκάνια και τη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και προσελκύει εκθέτες και επισκέπτες από τις διεθνείς αγορές και όλους τους τομείς του κλάδου και αποτελεί σημείο συνάντησης των Διεθνών Επαγγελματικών επαφών στον τομέα των Φρέσκων Φρούτων και λαχανικών.


Η Ομάδα Παραγωγών "ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΓΑΙΑ" του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φιλιατρών "Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ", είχε και έχει την δυνατότητα να παρουσιάσει τα ξεχωριστά προϊόντα της Φιλιατρινής Γης στους επισκέπτες της έκθεσης, που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, όχι μόνο εντός των συνόρων, αλλά και σε Διεθνές επίπεδο.

Το ενδιαφέρον των εμπορικών επισκεπτών και επαγγελματιών από 21 χώρες συνολικά είναι πολύ αυξημένο και αποδεικνύεται από την μεγάλη προσέλευση τους στα stand των εκθετών.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη