google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 "Δεν μπορεί", εκτός βουλής, μετά από 25 χρόνια, ο Γιάννης Λαμπρόπουλος...

"Δεν μπορεί", εκτός βουλής, μετά από 25 χρόνια, ο Γιάννης Λαμπρόπουλος...

"Άβολα" αισθάνεται μετά από 25 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο κοινοβούλιο (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με την ΝΔ στις εκλογές 2015 Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο οποίος μετά από το χθεσινό "νεοδημοκρατικό πατατράκ" στην Μεσσηνία με "4-1", που είχε ως αποτέλεσμα την εκλογή του στην 1η θέση (με διαφορά) (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) αλλά και την ατυχία να είναι επικεφαλής και του μεσσηνιακού ψηφοδελτίου (και εκείνου της Β' Θεσσαλονίκης) ο μεσσήνιος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Μάλιστα, ασφαλείς πληροφορίες του pelopsnews.gr, αναφέρουν ότι ο πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και "μεσσηνιάρχης" (μπροστά και από τον Αντώνη Σαμαρά το 2007 με 36.177 ψήφους), ζητάει με επιμονή και πιέζει για την "παραίτηση Σαμαρά" από την έδρα της Μεσσηνίας και την ανάληψη εκείνης της Θεσσαλονίκης... (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ γιατί ο Αντώνης Σαμαράς δεν πρόκειται να αφήσει την μεσσηνιακή έδρα, που σημαίνει ότι... παίρνει την θέση του Γ. Λαμπρόπουλου). 

Λίγο πολύ ζητάει από τον μεσσήνιο πρωθυπουργό 
-λένε φίλοι του Αντώνη Σαμαρά- που στην συνέχεια θα είναι (και μπορεί κάποια στιγμή και όχι) αρχηγός της ΝΔ και βουλευτής Μεσσηνίας, "να φύγει από το σπίτι του", να γίνει... βουλευτής Θεσσαλονίκης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη