google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ

ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ

Το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της κρίσης και την ανασυγκρότηση της κοινωνίας και της οικονομίας, ανέλυσε ο βουλευτή επικρατείας του Σύριζα Δ. Τσουκαλάς. Την εκδήλωση οργάνωσε ο Σύριζα Κοπανακίου – Αετού και πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της τοπικής ενότητας Αετού στο Κοπανάκι. Η προσέλευση -που ξεπέρασε τους 120 πολίτες, θεωρήθηκε άκρως επιτυχημένη και έδειξε το ενδιαφέρον αλλά και την αγωνία της κοινωνίας για το μέλλον αυτού του τόπου με κυβέρνηση Σύριζα .
  Το συντονισμό της εκδήλωσης είχαν η συντονίστρια της οργάνωσης μελών Ματίνα Μιχαλακοπούλου και ο τ. Δήμαρχος Αετού Δημήτρης Δριμής. Ο Δημ. Τσουκαλάς -άκρως κατανοητός, δεν φοβήθηκε τα …δύσκολα-και αφού αναφέρθηκε στο μέγεθος της εκδήλωσης τόνισε, μεταξύ άλλων, πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση με την ψήφο του ελληνικού λαού, θα κληθεί να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα στον αντίποδα των μνημονιακών πολιτικών της συγκυβέρνησης: – Θα υλοποιήσει άμεσα το κοστολογημένο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, ένα συνεκτικό πρόγραμμα αλληλοενισχυόμενων μέτρων, τα οποία αποσκοπούν στην σωτηρία της κοινωνίας με την καταπολέμηση της φτώχειας, με κοινωνική πολιτική, με την ανάκτηση τη εργασίας και την παγίωση δημοκρατικών θεσμών.
– Θα προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις για το χρέος, όχι με την Τρόικα αλλά με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.
– Θα καταργήσει στην Βουλή τα Μνημόνια και θα άρει με νομοθετικές πράξεις τις συνέπειές τους, στην οικονομία την κοινωνία, θα αποκαταστήσει τις εργασιακές σχέσεις και την κοινωνική δικαιοσύνη.
– Θα αντικαταστήσει την μνημονιακή διαχείριση κάνοντας πράξη τις προγραμματικές του διακηρύξεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση της εθνικής οικονομίας προς όφελος του λαού. Ακολούθησε συζήτηση με ερωτήσεις και απαντήσεις για θέματα που απασχολούν τους πολίτες. Τέθηκαν θέματα πολιτικών συμμαχιών του Σύριζα, καταπολέμησης της ανεργίας, της ανάγκης μείωσης του χρέους, θέματα τραπεζών και ειδικά της ΑΤΕ που ενδιαφέρει τους αγρότες καθώς και θέματα αντικειμενικών αξιών των ακινήτων, αστυνόμευσης και ασφάλειας, ο Δημ. Τσουκαλάς άλλωστε είναι υπεύθυνος του τομέα δημόσιας τάξης και προστασίας του πολίτη, καθώς και το τι θα κάνει ο Σύριζα για τον Καλλικράτη, που εχει διαλύσει την αυτοδιοίκηση και την επαρχία.
Ο Δημ. Δριμής προανήγγειλε πως την άνοιξη προγραμματίζεται στην περιοχή ημερίδα για τον Καλλικράτη με πολίτες, ειδικούς επιστήμονες και αυτοδιοικητικούς. Στην εκδήλωση παραβρέθηκα τα μέλη της νέας Ν.Ε. του Σύριζα Φ. Ξεπαπαδέας, Κ. Μπούρας, Γιάννα Κοντογιαννοπούλου και Κ. Ζαφειράκης , η Γιωργία Παναγιωτοπουλου από την οργάνωση της Κυπαρισσίας, ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής ενότητας Αετού Γιάννης Μερκούρης , πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, οι τ. δήμαρχοι Αβίας και Οιχαλίας Π. Μπασιάκος και Αντ. Χατζάρας, ο υπ. Δήμαρχος Μεσσήνης Ν. Τζώρτζης, ο τ. συνδικαλιστής της αστυνομίας Αντων. Λιακόπουλος κ.α. Περισσότερα πρόσωπα και πράγματα θα δείτε αν παρακολουθείσεται στα βιντεάκια που ακολουθούν.
Με πληροφορίες από το kopanakinews.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη