google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συγχαρητήρια στο νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

Συγχαρητήρια στο νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας

Ευχαριστίες έδωσε δημόσια ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας Δημήτρης Αβδάλας στο Δ.Σ. για την επιτυχία των πρώτων εορταστικών εκδηλώσεων. Όπως τονίζει την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 η κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας γέμισε με λιλιπούτιους φίλους που διακόσμησαν με ζυμαρένια χριστουγεννιάτικα στολίδια το δέντρο στο χριστουγεννιάτικο χωριό της πόλης, χόρεψαν και φωτογραφήθηκαν με τον Αη Βασίλη.
Η εκδήλωση υλοποιήθηκε έπειτα με τη συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου και της Δημοτικής Αρχής. Η επιτυχία οφείλεται στις δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες του νέου Δ.Σ. που με πολλή προσωπική εργασία και μεράκι δούλεψαν για αυτήν την εκδήλωση.
Συγχαρητήρια αξίζουν στα νέα μέλη Κάντυ Δρούλια, Χρύσα Θεοδωροπούλου, Δημήτρη Καρυτινό, Δημήτρη Τερζή και του έμπειρου ταμία Παναγιώτη Καγιάφα, που με την βοήθεια και τον συντονισμό της νέας προέδρου Ειρήνης Θεοδωροπούλου ζωντάνεψαν την πλατεία της Κυπαρισσίας και χάρισαν γέλιο σε μικρούς και μεγάλους.
Πολλές ευχαριστίες και στο Γυμνάσιο Κυπαρισσίας που ανταποκρίθηκε με την παρουσία τής Χορωδίας του και της μουσικού κ. Ευσταθίας Κατσικάρης καθώς και στην Φιλαρμονική και Χορωδία της Δ.Ε. Κυπαρισσίας υπό τη διεύθυνση του κ. Κωνσταντίνο Κτενά, που πλαισίωσαν την εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της κεντρικής αγοράς.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς που με την προσφορά τους βοήθησαν στην πραγματοποίηση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που έγιναν και θα γίνουν στην πόλη της Κυπαρισσίας.
Η επιτυχία της Κυριακής έδειξε ότι με συνεργασία, θέληση και θετική σκέψη μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο κλίμα στην πόλη μας για όλους όσους μείνουν και επισκεφθούν την Κυπαρισσία τις εορταστικές ημέρες!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη