google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΦΕΤΟΣ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΛΟΓΩ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΑΣ

ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΦΕΤΟΣ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΛΟΓΩ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΑΣ


ΠΛΟΥΣΙΟ εορταστικό πρόγραμμα συνεχίζει να προσφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας τις ημέρες που διανύουμε καθώς με την ιδιωτική πρωτοβουλία και τους δραστήριος εμπόρους κατάφεραν να ζωντανέψουν την περιοχή μας. Πέρα από το στολισμό στη κεντρική πλατεία με τα σπιτάκια και την φωταγώγηση κεντρικών δρόμων, της πλατείας αγοράς, Άνω Πόλης, της πλατείας Αποδήμων το γιορτινό χρώμα συνεχίστηκε με εκδηλώσεις.

Στη κεντρική πλατεία τα παιδιά με τους γονείς πέρασαν ευχάριστα κατά την διάρκεια της Κυριακής καθώς τα καταστήματα ήταν ανοιχτά με τον Αη Βασίλη, τα ξωτικά αλλά και τις βόλτες με το άλογο του Αγίου των ημερών στη πλατεία για τα παιδιά με την βοήθεια της άμαξας που βοήθησε για την υλοποίησή της ο Κυριάκος Λιακάκης. Παράλληλα δρώμενα σημειώθηκαν στον πεζόδρομο αλλά και στην άνω πόλη δίνοντας μια ευχάριστη πινελιά στο κλίμα των ημερών που διανύουμε τόσο κατά την διάρκεια της ημέρας όσο και τις βραδινές ώρες στη πλατεία μας,. Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με βόλτα στην αγορά ως την παραμονή των Χριστουγέννων ενώ και φέτος τα κάλαντα θα ψάλει η Φιλαρμονική ορχήστρα της Κυπαρισσίας, ενώ χριστουγεννιάτικη γιορτή ετοιμάζουν ο Παιδικό σταθμός και τα δημοτικά σχολεία της πόλης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη