google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Α” ΤΟΠΙΚΗ: Σούπερ ματς σε Γ. Λουκαρέας, Λογγά και Μεσσηνιακού…

Α” ΤΟΠΙΚΗ: Σούπερ ματς σε Γ. Λουκαρέας, Λογγά και Μεσσηνιακού…

Με τρία παιχνίδια ανοίγει σήμερα η 12η αγωνιστική της Α” Τοπικής Κατηγορίας.Στο Γ. Λουκαρέας, ο Ολυμπιακός Καλαμάτας θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Αρφαρών.Στη Λογγά, η Κορώνη θα παίξει με την Κυπαρισσία ενώ στου Μεσσηνιακού θα γίνει η αναμέτρηση ΜΓΣ -Δώριο.Πάμε, να δούμε τα τελευταία νέα των ομάδων λίγες ώρες πριν την σέντρα:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ
Τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας άξιζε βάση απόδοσης ο Ολυμπιακός Καλαμάτας στον αγώνα με τον Απόλλωνα.
Η ομάδα του Γιώργου Πολυμενέα γνώρισε την ήττα με 2-1 αλλά έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα.
Ο νεαρός τεχνικός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και περιμένει σήμερα να συνδυαστεί αυτό και με νίκη.
Στα των απουσιών ο Παπαδέας στάθηκε άτυχος για μια ακόμη φορά μιας και θα μείνει εκτός για 2-3 εβδομάδες τουλάχιστον ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί των Αριτζή και Παπαλέξη.
Από κει και πέρα, ακόμα μια ήττα γνώρισε ο Αστέρας Αρφαρών στην έδρα του με 4-0 από τον Εθνικό Μελιγαλά την προηγούμενη αγωνιστική.Η ομάδα του Στάθη Βανικιώτη προσπάθησε μόνο στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο μέρος δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι.Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας έχει θέσει ως στόχο το βαθμό ή βαθμούς. Στα των απουσιών εκτός θα είναι οι Σακκάς και Χαραλαμπόπουλος.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ
Κύπελλο παρελθόν για τον Ακρίτα Κορώνης που παρότι πάλεψε για την πρόκριση έχασε από τον Απόλλωνα Καλαμάτας με 2-1.Η ομάδα του Νίκου Σταμάτη πραγματοποίησε καλή εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και κέρδισε τις εντυπώσεις.Το μυαλό όλων είναι στον αγώνα με την Κυπαρισσία εντός έδρας που θα γίνει στο γήπεδο της Λογγάς.
Στόχος, του Ακρίτα είναι η απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος και αν είναι δυνατόν η διεκδίκηση του τρίποντου.Τέλος, στα των απουσιών την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Α. Μαθιόπουλου και Χ. Καπινιάρη.
Από κει και πέρα, το συγκρότημα της Κυπαρισσίας κυνηγήσει πάση-θυσία τη νίκη και το τρίποντο, ώστε  να διατηρήσει την διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον πρωτοπόρο Πάμισο.Παράλληλα, όσον αφορά το απουσιολόγιο δεν θα δώσουν το παρών στην αναμέτρηση με την μαχητική Κορώνη, οι Γιώργος Γαργαρώνης που θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής και ο Στέφανος Ανδρουτσής ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.Τέλος, νέα πρόσωπα θα αποτελέσουν εκτός απροόπτου ο νεαρός Κούλης Κωνταντόπουλος και ο Γιώργος Παναγόπουλος.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ – ΔΩΡΙΟ
Με μοναδικό στόχο τη νίκη και το τρίποντο, ο Μεσσηνιακός υποδέχεται στην έδρα του το Δώριο ώστε να ανέβει και άλλο στην βαθμολογία. Στα των απουσιών, η τεχνική ηγεσία δεν υπολογίζει στους Μανωλόπουλο και Μπιζίμη που είναι φαντάροι.
Χωρίς νίκη σε ένα ακόμα αγώνα παρέμεινε το Δώριο αφού έχασε στην έδρα του με 4-0 απο τον Τέλο Άγρα. Η ομάδα του Γιάννη Αντωνόπουλου υποχώρησε λοιπόν στην 4η θέση της βαθμολογίας της Α” Τοπικής.
Από κει και πέρα, ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με τον Μεσσηνιακό όπου στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες.
Τέλος, στα των απουσιών εκτός από τους μακροχρόνια απόντες Βασιλόπουλο και Κουλουρά, τραυματίες είναι οι Γιαννόπουλος, Αντωνίου, Παντελής, Ι. Γκότσης και  Κωτσάκης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη