google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η Χ.Κ.Τεγόπουλος, το λογιστήριο και τι σχέση έχει η Καλατζάκου από...Κυπαρισσία

Η Χ.Κ.Τεγόπουλος, το λογιστήριο και τι σχέση έχει η Καλατζάκου από...Κυπαρισσία

Γράφει ο Μπάμπης Πολυχρονιάδης

Κανένα δικαστήριο και καμία αρμόδια αρχή δεν μπορεί να λάβει σοβαρά υπόψη και ως καλόπιστο και αξιόπιστο το λεγόμενο σχέδιο αναδιοργάνωσης της ΧΚΤ, αν η εταιρεία δεν αποκαλύψει πρώτα πού κρύβει το λογιστήριό της.
Ιδού πώς έχουν τα πράγματα: Προ μερικών εβδομάδων ο σύνδικος τηλεφώνησε σε μένα τον ίδιο, καθώς έψαχνε απεγνωσμένα στοιχεία για το πόσοι και ποιοί εργαζόμενοι δεν έχουν καταγγείλει την σύμβασή τους με την ΧΚΤ και παραμένουν σε αυτή.
Παρόλο που το θέμα της απόλυσης των εργαζομένων από τον σύνδικο σε μία πτωχευθείσα εταιρεία είναι μία τυπική και εκ του νόμου προβλεπόμενη διαδικασία, λόγω της συνδικαλιστικής ιδιότητας δεν έδωσα στοιχεία που διαθέτω τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τους εναπομείναντες συντάκτες.
Η "εξαφάνιση" του λογιστηρίου -και όχι απλά του λογιστή- επιβεβαιώθηκε και από τους δικηγόρους..
των εργαζομένων που τελικά χορηγούν στον σύνδικο στοιχεία για τους πελάτες τους, που εξακολουθούν να εμφανίζονται στη ΧΚΤ ως εργαζόμενοι, προκειμένου αυτοί ν' αναγγελθούν και για τις αποζημιώσεις.
Κατόπιν όλων αυτών, η ΧΚΤ και η δικηγόρος Ιωάννα Καλαντζάκου που την εκπροσωπεί, οφείλουν δημόσια να δηλώσουν τί γίνεται με το λογιστήριο και αν υπάρχει "Κόπερφιλντ" που το εξαφάνισε. Διαφορετικά, εκτός από το ότι δυσκολεύουν το έργο του σύνδικου κ. Καρβούνη, δεν δύναται να θεωρούνται και ως αξιόπιστοι, καλόπιστοι και καλόβουλοι συνομιλητές με όσους εμπλέκονται στη διαδικασία του σχεδίου αναδιοργάνωσης της ΧΚΤ. Κοινώς, δεν μπορείς να μιλάς για μία "καθαρή" εταιρεία στο χώρο του Τύπου, εάν κρύβεις το... λογιστήριό της.
από το facebook

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη