google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΕ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΟΥ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΜΕ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΟΥ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ,ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
Αρχικά ο δήμαρχος ευχαρίστησε όπως είναι φυσικό όλους τους συνεργάτες του. Μετά όλους τους υπαλλήλους του δήμου, που όπως είπε, έδωσαν των καλύτερο εαυτό τους για να στηθεί ο νέος δήμος. Στην προκειμένη περίπτωση κ. Κόλιας, ήταν από τα πράγματα αναγκασμένος υποπέσει σε αντιφάσεις, διότι, έπρεπε ικανοποιήσει τους υπαλλήλους του, (δικαίως κατά τη γνώμη μου) που, συχνά θα τους συναντά στο μέλλον. Στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά άσχετα αν η συγκυβέρνηση και τα ΜΜΕ που ελέγχονται από αυτήν τους κατηγορεί τους αποκαλεί τεμπέληδες, έστω και με κρύα καρδιά το έκανε. Μετά δεν ήταν δυνατόν να μην ικανοποιήσει και την κυβέρνηση. Με ναι μεν αλλά, συμφώνησε με το προσχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος για τον Κυπαρισσιακό κόλπο, παρά του ότι έχει πολλές ασάφειες (παραθυράκια ) ως συνήθως γίνεται όταν πρόκειται να ικανοποιηθούν συμφέροντα που κατά κανόνα δεν εξυπηρετούν το σύνολο των πολιτών. Έτσι όλοι έμειναν ευχαριστημένοι, (εκτός από τους δημότες λέω εγώ). 
Ο κ. Κόλιας δεν πρωτοτύπησε, έκανε αυτό που θα έκανε κάθε δήμαρχος που δεν προτάθηκε από τους πολίτες. Το ίδιο θα κάνει και ο επερχόμενος Δήμαρχος στην αντιμετώπιση παρόμοιων θεμάτων. Όταν ένας υποψήφιος δήμαρχος προτείνεται από ένα κόμμα, δεν ξέρω, αλλά νομίζω, ότι και τα προεκλογικά έξοδα καλύπτονται από το κόμμα, είναι φυσικό να προσπαθεί να ικανοποιεί τις επιθυμίες του κόμματος άσχετα αν είναι για το καλό του δήμου η όχι. Ένας άλλος δήμαρχος που θα είχε προταθεί από τους πολίτες, δεν θα ήταν αναγκασμένος να αντιφάσκει, δεν ψήφιζε ένα προσχέδιο με ασάφειες, θα το καταψήφιζε όπως έκανε ο πρώην δήμαρχος Κυπαρισσίας ο κ. Σαμπαζιώτης ο οποίος δεν έθεσε υποψηφιότητα στις τελευταίες εκλογές. 
Θεωρώ ότι είναι καιρός εμείς οι πολίτες αν θέλουμε να αλλάξουν προς το καλύτερο τα πράγματα θα πρέπει να αλλάξουμε, να γίνουμε ποιο υπεύθυνοι, να επιλέγουμε δημάρχους και των συμβούλους με διαφορετικά κριτήρια, και όχι με τα μέχρι τώρα, που, ήταν: το ατομικό μικρό συμφέρον, η συγγένεια, η φιλία, η το κόμμα. Θα πρέπει να επιλέγουμε τους ικανούς και εκείνους που έχουν διάθεση για προσφορά με γνώμονα το κοινό συμφέρον. Ένας από τους πολλούς λόγους που φτάσαμε εδώ, είναι και αυτή η νοοτροπία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη