google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ 28Ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ 28Ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ




ΜΕ κρύο, ψιλόβροχο αλλά με δυνατό παλμό ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη παρέλαση στην Κυπαρισσία με τους πολίτες να κατακλύζουν το χώρο διεξαγωγής της από τη περιοχή των Δικαστηρίων μέχρι την κεντρική πλατεία της πόλης.
Οι εκδηλώσεις ήταν εορταστικές με επίκεντρο τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως, την κατάθεση στεφάνων όσο και με την λαμπρή παρουσία παιανίζοντας εμβατήρια της ιστορικής Φιλαρμονικής Κυπαρισσίας υπό τον αρχιμουσικό Κώστα Κτενά χειροκτούμενη από το πλήθος. Παρέλασαν όλα τα σχολεία από τα Νηπιαγωγεία και τα 3 Δημοτικά, αλλά και το Γυμνάσιο με το Ενιαίο Λύκειο, το Επαγγελματικό Λύκειο, τους αθλητικούς Συλλόγους Δίωνας, ΝΟΚΥ, Αθλητικός Σύλλογος Τριφυλίας ενώ η πομπή έκλεισε με τον Μορφωτικό σύλλογο. 
Μετά το πέρας των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκαν παραδοσαικοί χοροί στην κεντρική πλατεία της πόλης από την μαθητιώσσα νεολαία Στις εκδηλώσεις παρέστησαν ο μητροπολίτης Τριφυλιας- Ολυμπίας κ.κ. Χρυσόστομος, ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας με αιρετούς,, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Περικλής Μαντάς, καθώς και εκπρόσωποι πολιτικών, λιμενικών καΙ λοιπών αρχών και φορέων του τόπου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη