google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στατικότητας στο κτίριο του Κ.Υ. Γαργαλιάνων»

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στατικότητας στο κτίριο του Κ.Υ. Γαργαλιάνων»

Με αφορµή το σημερινό δηµοσίευµα της εφηµερίδας «Θάρρος» σχετικά µε το Κ.Υ. Γαργαλιάνων και τα ερωτήματα που θέτει η εφημερίδα, αλλά και κάτοικοι των Γαργαλιάνων, αν το κτίσμα είναι αυθάιρετο και αν υπάρχουν προβλήματα στατικότητας, επικοινωνήσαμε με τον Δήμαρχο Τριφυλίας και πρώην διοικητή της 6ης ΥΠΕ Π. Κατσίβελα προκειμένου να πληροφορηθούμε τι ακριβώς συµβαίνει με το κτίριο και αν όντως υπάρχει κίνδυνος. Όπως μας τόνισε, η νομιμότητα του κτιρίου αποτελεί βασική προϋπόθεση για να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί από ταμείο του ΕΣΠΑ.
Όπως είναι γνωστό, το κτίριο του Κ.Υ. Γαργαλιάνων είναι δωρεά του τέως Δήμου Γαργαλιάνων στο Υπουργείο Υγείας και για την κατασκευή του, όπως και πολλά άλλα δημόσια κτίρια, κατασκευάστηκε με αυθαίρετο τρόπο. Πρόσθεσε μάλιστα ότι αυτά τα κτίρια οφείλουμε να τα νομιμοποιήσουμε προκειμένου να μην υπάρχουν προβλήματα αλλά και να μπορούν να χρηματοδοτηθούν από τις δράσεις του ΕΣΠΑ. Κλείνοντας τη συνομιλία με το δήμαρχο, μας τόνισε πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στατικότητας στο κτίριο του Κ.Υ. Γαργαλιάνων.
Το σχόλιο από το garglalianoionline

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη