google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΠΑΜ ΤΟΥ ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΩΣ ΠΑΙΚΤΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΜΠΑΜ ΤΟΥ ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΩΣ ΠΑΙΚΤΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

ΜΕΓΑΛΟ μεταγραφικό μπαμ στα αθλητικά δρώμενα της Μεσσηνίας πραγματοποίηση η νέα Διοίκηση του Παντριφυλιακού Καλονερού καθώς επισημοποιήθηκε η συνεργασία με τον κορυφαίο παίκτη που θα αναλάβει και καθήκοντα Προπονητή Γιώργου Μητρόπουλου από τον ιστορικό Α.Ο. Κυπαρισσίας.
Η Διοίκηση της ομάδας οριστικοποίησε την υπογραφή της συμφωνίας για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή καθώς ο Πρόεδρος Διονύσης Γαλάνης με το διευρυμένο Δ.Σ. της ομάδας σκοπεύουν η ομάδα της Τριφυλίας να πρωταγωνιστήσει στην Β τοπική κατηγορία συμβάλλοντας στην νέα προσπάθεια που γίνεται στον Σύλλογο. Αξίζει να τονιστεί ότι η Διοίκηση βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις 3 έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν αξιόλογη παρουσία ώστε να περιληφθούν στο ρόστερ της ομάδας, ενώ η προετοιμασία του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί σε συγκεκριμένη ημερομηνία εντός του Αυγούστου.
Παράλληλα να σημειώσουμε ότι τον ΠΑΝΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟΥ στηρίζουν οι τοπικές δυνάμεις του Καλονερού και της περιοχής του τέως Δήμου Αυλώνος και για τον σκοπό κυκλοφόρησαν κάρτες υποστήριξης της ομάδας, ενώ ετοιμάζονται και δράσεις με κοινωνικό χαρακτήρα τους επόμενους μήνες πέρα από την ενίσχυση της ομάδας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη