google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Παναγόπουλος «Θεώρησαν πως δεν ήταν πετυχημένη η συνταγή»

Παναγόπουλος «Θεώρησαν πως δεν ήταν πετυχημένη η συνταγή»

Τρία χρόνια γεμάτες επιτυχίες δεν σβήνονται έτσι απλά και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα στην περίπτωση του Τάκη Παναγόπουλου.Ο νεαρός προπονητής ευχαρίστησε σε δηλώσεις του στην «Φ» όσους τον στήριξαν αυτά τα χρόνια στην ομάδα: «Κατ’ αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές – ανεξαιρέτως κανενός – με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα 3 χρόνια, τους άμεσους συνεργάτες μου αλλά και κάποια μέλη της διοίκησης που με στήριξαν όπως ήθελα, δηλαδή πραγματικά και σωστά»
«Θεώρησαν πως δεν ήταν πετυχημένη η συνταγή»
«Μετά και τον χαμό του πρωταθλήματος η διοίκηση θεώρησε καλό να αλλάξουν κάποια πράγματα και θεώρησαν πως δεν ήταν πετυχημένη η συνταγή» ήταν τα πρώτα λόγια του πρώην πλέον προπονητή του Α.Ο.Κ., σχετικά με το παρασκήνιο της απόφασης της λύσης της συνεργασίας των δυο πλευρών και συνέχισε: «…εγώ ζήτησα κάποια πράγματα που δεν μπορούσαν να τα προσφέρουν και κρίθηκε καλύτερο να αποχωρήσω.»
Πως όμως θα λειτουργήσει ο Α.Ο.Κ. χωρίς τον Τάκη Παναγόπουλο; Ο ίδιος δηλώνει πως «…θεωρώ ότι αφήνω την ομάδα σε τοπ επίπεδο» και στη συνέχεια αναφέρεται στις προωθήσεις ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία, αλλά και στον τρόπο σκέψης που πέρασε ο ίδιος στην ομάδα: «Εγώ πιστεύω ότι μπορείς να αφήσεις μια ομάδα έτσι που τη μια σεζόν να πρωταγωνιστήσει και την επόμενη να «πατώσει».Πρέπει όλα τα τμήματα να δουλεύουν προς μια κατεύθυνση και συγκεκριμένα στο να πρωταγωνιστήσει.Πρέπει να αφήσεις κληρονομιά σε όλα τα τμήματα, να έχει παίκτες «δικούς της» και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει και του χρόνου. Πιστεύω ότι η Κυπαρισσία θα πρωταγωνιστήσει και του χρόνου.»
«Η επόμενη μέρα θέλει σταθερά βήματα»
«Έχω μιλήσει με κάποιους ανθρώπους, όμως είναι ακόμα νωρίς» ανέφερε ο κ. Παναγόπουλος σχετικά με το αν έχει ήδη δεχτεί κρούση από άλλες ομάδες. Ωστόσο, τόνισε ότι δεν βιάζεται «Όταν αποχωρείς από μια ομάδα δεν μπορείς να πάρεις μια εν θερμώ απόφαση. Η επόμενη μέρα θέλει σταθερά βήματα».
Πηγή: fonimess.blogspot.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη