google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ


Ο συμπατριώτης μας Αλέξης Μαντζούνης είναι ο νέος Προπονητής του Α.Ο. Κυπαρισσίας ο οποίος ανακοινώθηκε από το νέο δυναμικό συμβούλιο της ομάδας στους ποδοσφαιριστές για μια πρώτη γνωριμία στις εγκαταστάσεις του ιστορικού συλλόγου. Η συνάντηση παρουσία μελών του Δ.Σ. με πρώτο το νέο Πρόεδρο Γιώργο Φωτεινό ήταν σε πολύ εγκάρδιο κλίμα ενώ ο ο νέος προπονητής ικανοποιήθηκε από την άψογη παρουσία των εσωτερικών εγκαταστάσεων σε αθλητικό υλικό. 
Ο Αλέξης Μαντζούνης δήλωσε αποκλειστικά ότι επιστρέφει στις ρίζες του με μια αξιόμαχη ομάδα, ενώ να σημειώσουμε ότι προέρχεται από μεγάλες κατηγορίες με πολυετή πείρα στο αντικείμενο καθώς έχει περάσει από ομάδες Α Εθνικής και τα τελευταία χρόνια από το Βύζα Μεγάρων, την Καλλιθέα και τον ΠΑΟΚ καθώς και μεγάλες ομάδες με σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό του.. Να τονίσουμε ότι η προετοιμασία της ομάδας αναμένεται να ξεκινήσει τον Αύγουστο ενώ η Διοίκηση ετοιμάζει σύμφωνα με πληροφορίες αρκετές δραστηριότητες αλλά και εκπλήξεις για το ιστορικό σωματείο καθώς το 10μελές Δ.Σ. παραμένει ισχυρό. Νεώτερα σε επόμενη ανάρτησή μας για την ομάδα.
Ευχαριστούμε για τις φωτογραφίες τον συνεργάτη μας του αθλητικού ρεπορτάζ

3 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη