google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΛΙΝΩΔΙΩΝ

ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΛΙΝΩΔΙΩΝ

Ο ορατός κίνδυνος να χαθούν επενδύσεις και θέσεις εργασίας από τη περιοχή επιβεβαίωσε ο διευθύνων σύμβουλος εταιρίας πολυκαταστήματος κ .Γιάννης Αβδελάς με αφορμή τις συνεδριάσεις που έγιναν για το θέμα στο Τοπικό συμβούλιο Κυπαρισσίας.
Μάλιστα τόνισε ότι "το πολυκατάστημα λειτουργεί ήδη απασχολώντας 20 εργαζόμενους καθώς αντιληφθήκαμε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα νομιμότητα των καταστημάτων στην είσοδο της πόλης ενώ το μόνο κτίριο που έχει εξαιρεθεί από το 2000 είναι το οίκημα που στεγαζόταν το παλιό Ατλάντικ" για να προσθέσει ότι "παρά το γεγονός ότι λάβαμε προέγκριση στις 23/1 από το τοπικό Συμβούλιο Κυπαρισσίας με πλήρη φάκελο για αδειοδότηση ο Δήμαρχος αρνείται να αδειοδοτήσει το κατάστημα με 2 μηνύσεις που έχουν υποβληθεί αλλά έχουμε αφεθεί ελεύθεροι μετά τις εξηγήσεις ενώ υπάρχει επιστολή από το Δήμαρχο που ζητά νέες εξηγήσεις πριν προχωρήσει στην σφράγιση του καταστήματος". Το Δ.Σ. έχει αναβάλει το θέμα μέχρι τη τελική απόφαση παρότι δεν έχει ανακληθεί καμία απόφαση προέγκρισης ενώ ο Δήμος κωλυσιεργεί με διάφορες προφάσεις που έχει καταληκτική ημερομηνία.
Επισήμανε ότι "ακούμε από τον κ. Πρωθυπουργό για ανάπτυξη της χώρας αλλά στη περιοχή μας αντιμετωπίζουν με τρόπο που εξυπηρετούν τοπικά συμφέροντα με αποτέλεσμα ο λαός της πόλης να ανέχεται καταστάσεις που φράζουν την ανάπτυξη" καταλήγοντας ότι η επένδυση εκτός από την απασχόληση με ανταγωνιστική πνοή στη τοπική οικονομία συμβάλλει στη περιοχή ενώ η επένδυση αγγίζει το 1,5 εκ. ευρώ. Τέλος να επισημάνουμε ότι υπάρχουν καταστήματα αλλά και νοικιασμένα κρατικά κτίρια που έχουν πρόσοψη στην εθνική οδό

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη