google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ- ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ...

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ- ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ...

ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ με ένα παρών ψηφίστηκε ο ισολογισμός του Δήμου Τριφυλίας με αρκετές απουσίες συμβούλων και για πρώτη φορά εντός μισής ώρας! Από την συζήτηση προέκυψε ότι ο απολογισμός-ισολογισμός περιέχει συγκεκριμένα στοιχεία ενώ οι ορκωτοί λογιστές ανέλυσαν τα οικονομικά δεδομένα. Ερωτήματα για ποσά κατέθεσε ο Ζαχ. Κανελλόπουλος, για τις σημαντικές ελλείψεις, ενώ πρόσθετα στοιχεία ζήτησε ο Κ.Ρούσσης. Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι ήταν ότι σύμφωνα με τους λογιστές δεν έγινε ποτέ ισολογισμός-απολογισμός το 2007 για το Δήμο Κυπαρισσίας και για τα έτη 2009 και 2010 στο Δήμο Φιλιατρών. Οι απαιτήσεις του Δήμου στις 31/12/11 ήταν 7 εκατ. ευρώ και οι υποχρεώσεις στα 9,2 εκατ. ευρώ. 
Για ελλείμματα μίλησε ο δήμαρχος Κώστας Κόλλιας καθώς δεν αποτυπώθηκε πλήρως η περιουσιακή κατάσταση του Δήμου. Ο Σαρ. Κουκούμης είπε ότι ο ισολογισμός δείχνει την αναντιστοιχία με τις βασικές ανάγκες δημοτών, ενώ παρών δήλωσε ο Γιαν. Καλκαβούρας καθώς δεν είχε ενημέρωση. Για λογιστική τακτοποίηση μίλησε ο Κ. Αγγελόπουλος ενώ εξηγήσεις για το 2007 έδωσε ο Γ. Σαμπαζιώτης.
kyparissianews.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη