google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙ ΠΛΑΣΤΉ ΕΠΙΤΑΓΗ ΑΠΌ ΤΟ...ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΑΤΗΘΗΚΕ!

ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙ ΠΛΑΣΤΉ ΕΠΙΤΑΓΗ ΑΠΌ ΤΟ...ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΑΛΛΑ ΑΠΑΤΗΘΗΚΕ!

ΔΕΝ έχουν τέλος οι απάτες σε ηλικιωμένους με περιστατικά να σημειώνονται ακόμα και στις πόλεις με διάφορες μεθόδους όπως...το θρησκευτικό συναίσθημα. Η καταγγελία που έφθασε στις αρχές ήταν περίεργη καθώς μια άγνωστη γυναίκα προσέγγισε ένα 

82χρονο στην Κυπαρισσία με πλαστή επιταγή 12.000 ευρώ που υποτίθεται ότι έφερε σφραγίδα και υπογραφές από το Πατριαρχείο.
Ο 82χρονος από την Κυπαρισσία δεν ήξερε ότι το δόλωμα της απάτης ήταν να τον πείσει ώστε να του αποσπάσει 1.200 ευρώ προκειμένου να του παραχωρήσει μια επιταγή των 12.000 ευρώ η οποία θα ήταν αποδεκτή από την τράπεζα. 
Ο ηλικιωμένος μάλλον θεώρησε ότι το Πατριαρχείο ως αναγνώριση της προσφοράς τους πριν από 10 χρόνια θα του παραχωρούσε ένα τιμητικό δώρο με τις ευλογίες...του Παναγιώτατου αρκεί να έδινε τα 1.200 ευρώ στην άγνωστη κοπέλα ηλικίας περίπου 25 ετών για την νομική διευθέτηση της επιταγής. Όταν όμως μετά από λίγες ημέρες πήγε να την εξαργυρώσει στην τράπεζα έμαθε ότι ήταν πλαστή οπότε κατέθεσε μήνυση στην Αστυνομία. 
Η υποτιθέμενη ωστόσο δικηγόρος υποτίθεται του Πατριαρχείου ήταν άφαντη παρά τις περιγραφές του ηλικιωμένου με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πιστέψει την εξέλιξη της υπόθεσης. Καλό είναι πάντως οι ηλικιωμένοι να μην ενδίδουν σε δελεαστικές προτάσεις από άγνωστα άτομα και να διερευνούν τις πτυχές κάθε καλοθελητή....που εργάζεται για το καλό τους...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη