google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η λύτρωση ήρθε στο 79 με το 1-0 για τον Α.Ο.Κ. κόντρα στην Ανδρούσα-VIDEO

Η λύτρωση ήρθε στο 79 με το 1-0 για τον Α.Ο.Κ. κόντρα στην Ανδρούσα-VIDEO

ΜΕ ένα ψυχοφθόρο αγώνα που τελικά έφερε την λύτρωση ολοκλήρωσε νικηφόρα ο Α.Ο. Κυπαρισσίας στην έδρα του ένα ακόμα τρίποντο με το γήπεδο να γεμίζει από κόσμο αλλά και ένταση.
Στο παιχνίδι με την νεοφώτιστη στον όμιλο Ανδρούσα το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το 0-0 αφού οι προσπάθειες των επιθετικών δεν τελεσφόρησαν, ωστόσο σημειώθηκαν έντονες φάσεις στο 23, στο 35 και στο 42ο λεπτό με την μπάλα να απειλεί την εστία των φιλοξενουμένων. Ωστόσο η διαιτησία ήταν κάτω του μετρίου αφού τα φάουλ δεν μέτρησαν κανονικά, ενώ θετικές ενέργειες έκαναν οι Μητρόβ, Συγγέρης που μπήκε μετά από αλλαγή και ο Λυδιώτης.
Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε με τον Α.Ο.Κ. με την γηπεδούχο ομάδα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων κάνοντας επιθετικά χάτ τρίκ ενώ στο 72 σημειώθηκε ένα δοκάρι που έδειξε τον δρόμο για την συνέχεια μετά από πρωτοβουλία του Γαργαρώνη. Έτσι κοντά στο 79ο λεπτό ήρθε η λύτρωση όταν ο ΑΟΚ κέρδισε ένα κόρνερ που διέλυσε τον αμυντικό σχεδιασμό της Ανδρούσας και σε πλεονεκτική θέση ο Μητρόβ έγραψε το 1-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε ο αγώνας.
Η διαιτησία κάτω του μετρίου με σοβαρά λάθη αδικώντας τις 2 ομάδες που διαμαρτυρήθηκαν νωρίτερα για την άσχημα παρουσία του διατητητικού τρίο και τις κάρτες....

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη