google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΜΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ- Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΜΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ- Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Ο Δήμος Μεσσήνης κατάφερε με πρωτοβουλία του Δημάρχου να παρουσιάσει πρόσφατα την διαδραστική σελίδα του η οποία ανανεώθηκε για τους πολίτες του Δήμου και μάλιστα με...μηδενικό κόστος όπως τονίστηκε σε συνεδρίαση του Σώματος. Η πρωτοβουλία δείχνει πως αντιμετωπίζουν ορισμένοι την εικόνα του Δήμου προς τα έξω. 
Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο στον Δήμο Τριφυλίας. Η κεντρική του ιστοσελίδα είναι όμοια με εκείνη- δεν έχει αλλαχτεί τίποτα- του τέως Δήμου Κυπαρισσίας και αναφέρει ότι εδώ και ...3 χρόνια είναι υπο ανακατασκευή παρέχοντας παρωχημένες πληροφορίες. Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα ορισμένα τηλέφωνα πολλά από τα οποία είναι..ανενεργά! Το δυσάρεστο είναι ότι επι τέως Δήμου είχαν δοθεί κονδύλια ανακατασκευής όταν ήταν Δήμαρχος ο κ. Σαμπαζιώτης σε 2 εταιρίες και υπήρχε μια εικόνα, αν και το κόστος αρχικά υπερέβαινε τα 1.500 ευρώ! Αργότερα με τοποθέτηση ειδικού συμβούλου από την περιοχή είχε προωθηθεί αίτημα για πλήρη ανακατασκευή, αλλά δεν προχώρησε και παρότι ο σύμβουλος αμειβόταν αρχικά μετά...μάλλον παραιτήθηκε για να μην αναφέρουμε τι πραγματικά συνέβη! Αργότερα η ιστοσελίδα έμεινε ορφανή και σήμερα αναζητείται η.....μορφή της! Προφανώς δεν αναζήτησαν τοπικές εταιρίες που θα μπορούσαν να κάνουν με ελάχιστο κόπο την ιστοσελίδα και χωρίς πρόσθετο κόστος...Κάποιοι απλά προτίμησαν εταιρία γιου γνωστού αυτοδιοικητικού που δεν τελεσφόρησε! Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη