google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Δεν προχώρησε τελικά η μεταγραφή του Δημητρόπουλου στον Απόλλωνα Αθηνών

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Δεν προχώρησε τελικά η μεταγραφή του Δημητρόπουλου στον Απόλλωνα Αθηνών

Σαν βόμβα έσκασε από χθες το πρωί η απόφαση του νεαρού Χρυσόστομου Δημητρόπουλου να μην συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Αθηνών αλλά να γυρίσει πίσω και να συνεχίζει να παίζει μπάλα στο Τέλο Άγρα. Να θυμίσουμε ότι ο παίκτης τα είχε βρει όλα με την διοίκηση του Απόλλωνα Αθηνών και μάλιστα αναχώρησε για την Αθήνα ώστε να εγκατασταθεί μόνιμα. Όμως, λόγοι που δεν μπορούμε φυσικά να τους αναφέρουμε, ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αποφάσισε να γυρίσει πίσω και να μην κάνει αυτή τη στιγμή το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Επιστρέφει αύριο από την Αθήνα ο Δημητρόπουλος… Αύριο το απόγευμα επιστρέφει από την πρωτεύουσα ο 17χρονος Χρυσόστομος Δημητρόπουλος ο οποίος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλων Σμύρνης αλλά στον Τέλο Άγρα.Αυτή η απόφαση πάρθηκε από τον νεαρό ταλαντούχο σήμερα το πρωί και ενημέρωσε τους διοικούντες του Άγρα.Όλοι εμείς πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή του και να συνεχίζουμε να τον στηρίζουμε».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη