google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πρεμιέρα με γκολ και ισοπαλίες στη Β τοπική-2 κόκκινες στον αγώνα με Ηρακλή

Πρεμιέρα με γκολ και ισοπαλίες στη Β τοπική-2 κόκκινες στον αγώνα με Ηρακλή

Άνοιξε η αυλαία της Β΄ Μεσσηνίας, με τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής, και στους δυο ομίλους. Ο Α.Σ. Ανδρούσης, «διέλυσε» τα Ενωμένα Σωματεία Καλαμάτας στο γήπεδο της Σπερχογείας με 1-6, ενώ την Κυριακή ξεκίνησαν με νίκες, ο Πανθουριακός του Κώστα Καρλάφτη στο 1ο όμιλο, επικράτησε 0-3 επί του Αστέρα με σκόρερ τους Λυμπιώτη 4΄, Καρδάση 6΄, Φωτεινάκη 80΄.
Η ΑΝΑΛΗΨΗ/ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΑΛΩΣΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗ ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-3...
Την ίδια ώρα, στο πλαίσιο του 2ου ομίλου, το ντέρμπι μεταξύ Δόξας Καλαμάτας-Ολυμπιακού Ανάληψης, ήταν μόνο στα χαρτιά, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» της Μεσσήνης του Νίκου Γεωργακλή, επικράτησαν 1-3. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Γεωργακόπουλος, Κουτσοπέτρος, και Σαραντόπουλος, ενώ για την καλαματιανή ομάσα σκόραρε ο Κανναβός. Επίσης, οι διοικούντες την ομάδα του Ολυμπιακού Αναλήψεως, σε δηλώσεις τους σήμερα 7/10 το βράδυ στο sportstonoto.gr ευχαριστούν θερμά για τη φιλοξενία, που έτυχε η αποστολή της ομάδας τους απο την Δόξα Καλαμάτας, και θα ανταποδώσουν στο β΄ γύρο στη Μεσσήνη. Στο μεταξύ, κοντά στο νησιώτικο συγκρότημα βρέθηκαν και οι διοικούντες του Παμίσου με τον πρόεδρό τους Γιώργο Πετρουλάκη, το γενικό γραμματέα Παναγιώτη Τσέρτοκαι δεκάδες οπαδοί των πρασίνων. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Πανιώνιος Καλαμάτας ξεκίνησε τη νέα σεζόν με το δεξί... καθώς νίκησε στο γήπεδο του «ΚΤΕΛ» τη Νίκη Φιλιατρών με 3-1, ο ΠΑΟ Καλαμάτας κόλλησε στο 1-1 με τον Ηρακλή Κυπαρισσίας, καθώς ισοφαρίστηκε στο γήπεδο της αρκαδιάς από τους γηπεδούχους στο 95ο λεπτός!
 αναμέτρηση σημαδεύτηκε από ένταση, νεύρα, σκληρά μαρκαρίσματα, και δυο κόκκινες κάρτες. Στο μεταξύ, ο προπονητής των πρασίνων Βαγγέλης Σκουρλέτης σε δηλώσεις του την Κυριακή 8/10 το βράδυ στο sportstonoto.gr επισήμανε ότι η ομάδα του έχει πολλά παράπονα απο τον επόπτη κ. Ηλιόπουλο, καθώς στην φάση του τέρματος των γηπεδούχων στην εκπνοή του ματς, προηγήθηκε φάουλ στο τερματοφύλακα ατης καλαματιανής ομάδας και στη συνέχεια η μπάλα δεν πέρασε στη γραμμή για να καταλήξει στα δίχτυα και ο επόπτης κατευθύνθηκε στη σέντρα. Ο Α.Σ. Μάνεσι απέδρασε με «τρίποντο» στη σύγκρουση με το Κεραυνό Καλαμάτας στο Στρατόπεδο, Αστέρας Μικρομάνης και Α.Ο Πατίστα αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, ενώ τη Δευτέρα ο Νέος Άρις με όλα τα αστέρια του, θα φιλοξενήσει στο ανακαινισμένο γήπεδό του τον Ατρόμητο Πλατύ. Επίσης, ξεχώρισαν τα «τρίποντα» που πέτυχαν ο ιστορικός Τσικλητήρας στη Πύλο με 2-0 επί του Ηρακλή Καλαμάτας, ο Α.Ο. Σπενωσιάς 0-3 εκτός έδρας την Α.Ε. Λογγάς, η Θύελλα Χαροκοπιού 2-1 το Βλαχόπουλο, ο Χανδριναϊκός Π.Σ στο Σουληνάρι 3-0 το Παπαφλέσσα Χώρας, ο Ακρίτας διέλυσε στη Κορώνη 4-0 το ΠΑΟ Καλλιθέας, και ο άλλοτε κραταιός Μιλτιάδης Πυργακίου, γνώρισε την ήττα στο Χατζή, από την ομώνυμη ομάδα με 2-1.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη