google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Βρώμα στο συντριβάνι των Φιλιατρών γιατί δεν υπάρχει φιλότιμο...

Βρώμα στο συντριβάνι των Φιλιατρών γιατί δεν υπάρχει φιλότιμο...

Κάποτε καμαρώναμε για την πλατεία μας και το συντριβάνι μας στα Φιλιατρά. Κάποτε δυστυχώς σήμερα δεν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο, ούτε για την πλατεία μας, που όπως έχουμε ξαναγράψει στο παρελθόν κατακλύζεται από μετανάστες κάθε είδους, αλλά ούτε πλέον για το συντριβάνι μας, που μόνο συντριβάνι δεν είναι.
Όλο το καλοκαίρι, η εικόνα του μας παραπέμπει σε συντριβάνι της ντροπής, παρότι έγιναν τόσες εκδηλώσεις στον χώρο της πλατείας, κανείς από τους άρχοντες της πόλης μας δεν πέρασε από εκεί να αντικρίσει το θέαμα.
Αφήσαμε το θέμα στην άκρη, να δούμε πότε κάποιος θα συγκινηθεί, αλλά το μόνο που έχουν προφανώς στο μυαλό τους, είναι κανένα ουζάκι στα καταστήματα της πλατείας μας και κανέναν παραμυθένιο λόγο στις εκδηλώσεις.
Τόσα χρήματα δόθηκαν για την συντήρησή του, τόσος κόσμος βρέθηκε εδώ τις τελευταίες ημέρες και εμείς δεν μπορούμε ούτε να το διατηρήσουμε καθαρό ούτε καν να τρέχει λίγο νεράκι τις ημέρες του καλοκαιριού. Δεν θα πούμε κάτι παραπάνω, δείτε μόνο τις φωτογραφίες, όπως τις κατέγραψε ο φακός του filiatranet.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη