google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 3 μεγάλα λουκέτα σε ειδικά σχολεία στα Φιλιατρά...

3 μεγάλα λουκέτα σε ειδικά σχολεία στα Φιλιατρά...

ΛΟΥΚΕΤΑ σε σχολεία τα οποία έχει ανάγκη η Τριφυλία παρουσιάζονται για το σχολικό έτος 2012 – 2013 καθώς παρελθόν αποτελούν πλέον το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το Ειδικό Νηπιαγωγείο, τα οποία συστεγάζονται, στα Φιλιατρά όπως και το Ειδικό Εργαστήρι Φιλιατρών όπως γνωρίζουν τόσοι οι κάτοικοι της περιοχής όσο και η Δημοτική αρχή!
Αξίζει να σημειώσουμε ότι επιβεβαιώνεται από τις αρμόδιες διευθύνσεις εκπαίδευσης ότι το  Ειδικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο παραμένουν κλειστά καθώς δεν ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε η διαδικασία προσλήψεων αναπληρωτών κατά την οποία ολοκληρώθηκε στις 17/8 ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχουν ανακοινωθεί οι δάσκαλοι που θα τοποθετούν με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των  αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Προφανώς το υπουργείο έχει μαύρα μεσάνυχτα για το θέμα.
Ετσι το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το Ειδικό Νηπιαγωγείο Φιλιατρών διαθέτει οργανικές θέσεις με 3 δάσκαλους Ειδικής Αγωγής, Νηπιαγωγός, Βοηθητικό Προσωπικό, Ψυχολόγος, Κοινωνικός Λειτουργός, καθώς και Σχολικός Νοσηλευτής, Γυμναστής, Φυσικοθεραπευτής – Εργοθεραπευτής, αλλά και πολλές ειδικότητες.
Κουδούνι φυσικά δεν ακούστηκε για την σχολική χρονιά δεν ξεκίνησε ούτε στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Φιλιατρών, λόγω απουσίας καθηγητών.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη