google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ 'ΧΡΥΣΗΣ' ΑΥΓΗΣ' ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ 'ΧΡΥΣΗΣ' ΑΥΓΗΣ' ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ με την ευκαιρία της επίσημης λειτουργίας των νέων γραφείων της 'Χρυσής Αυγής' στην πόλη της Κυπαρισσίας, στην Ελ. Βενιζέλου απέναντι από το παλιό Σεράνο πραγματοποίησε ο Γραμματέας ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΎ των Νομών Μεσσηνίας- Λακωνίας-Αρκαδίας του πολιτικού φορέα κ. Λυκούργος Αλευράς πλαισιωμένος από φίλους του φορέα και απλούς πολίτες. Τα γραφεία του Λαικού συνδέσμου λειτουργούν εδώ και λίγες ημέρες στην περιοχή μετά από φιλότιμες προσπάθειες των μελών του και κυρίως του πολιτευτή Νικήτα Μανδραπήλια.
Ο κ. Αλευράς είχε επαφές με μέλη και φίλους του κόμματος όπου συζήτησε αλλά και άκουσε τις απόψεις τους για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μας ενώ αποτυπώθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις οι οποίες σύμφωνα με τον ίδιο "θα δικαιώσουν σε βάθος χρόνου τόσο τις θέσεις όσο και τις αλήθειες που καταγράφει στη Βουλή η Χρυσή Αυγή" για να τονίσει μεταξύ άλλων ότι "το να είμαστε Έλληνες και να παλεύουμε για αυτό είναι υποχρέωσή μας πέρα από τις φωνές που ακούγονται οι οποίες δεν θέλουν να ακούσουν τον ξεκάθαρο λόγο του λαικού μας συνδέσμου".
Παράλληλα εξήγησε ότι αναμένεται η λειτουργία γραφείων στην περιοχή της Μεσσήνης για να επικοινωνεί ο κόσμος ενώ υποστήριξε ότι θα υπάρξουν κοινωνικές δράσεις οι οποίος θα ανακοινώνονται για όλο το Νομό μας με σκοπό "να βρεθούμε κοντά και να αφουγκραστούμε τα προβλήματα της Μεσσηνιακής κοινωνίας και του απλού πολίτη, να ακούσουμε τον πόνο του" καταλήγοντας ότι θα είναι παρών σε δράσεις σε περιφερειακό επίπεδο ως Οργανωτικός γραμματέας του πολιτικού φορέα στο νομό μας αλλά και στην Λακωνία και Αρκαδία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη