google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ενότητα και φώτιση στους πολιτικούς να φέρει το Άγιο Πνεύμα

Ενότητα και φώτιση στους πολιτικούς να φέρει το Άγιο Πνεύμα

ΜΕ θρησκευτική κατάνυξη και σύμμαχο τον ζεστό καιρό γιορτάστηκε στην 'Αρκαδιά' ο τριήμερος εορτασμός της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος με επίκεντρο τον ιστορικό περίτεχνο Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Άνω Πόλη χοροστατούντος του Μητροπολίτη Τριφυλίας- Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου και πλήθος πιστών.
Το πρωί της Δευτέρας μετά την επίσημη λειτουργία πραγματοποιήθηκε η Λιτάνευση της Ιερής εικόνας στους κεντρικούς δρόμους της περιοχής με την πομπή να καταλήγει στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου όπου ολοκληρώθηκε η θρησκευτική πομπή μετά του ιερού κλήρου παρουσία των εκπροσώπων πολιτικών αρχών με το Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Κόλλια, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αλευρά, βουλευτές, τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας κ. Γ. Μπακούρο, εκπροσώπων λιμενικών, αστυνομικών αρχών όπως του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Λάνου και πλήθος κόσμου. Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος κ. Κόλλιας τόνισε ότι "γιορτάσαμε όπως συνάδει με την παράδοση στην ιστορική πόλη και είχαμε αρκετούς προσκεκλημένους όπως ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. κ. Νίκας και φορείς του νομού με την ελπίδα το Άγιο Πνεύμα να μας δώσει φώτιση λόγω και των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η χώρα μας" για να προσθέσει ότι 'υπήρξε γιορτινός τόνος στην πλατεία της ιστορικής Αρκαδιάς με το κόσμο και επισκέπτες να διασκεδάσουν παρά τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε και χαίρομαι που τέτοιες εκδηλώσεις δεν τονώνουν μόνο το θρησκευτικό συναίσθημα αλλά χαλυβδώνουν και την αποφασιστικότητα να παραμείνουμε σταθεροί στους παραδοσιακούς δεσμούς του τόπου μας"
Ο κ. Αλευράς ευχήθηκε "να δώσει φώτιση και να θωρακίσει την πολιτική ηγεσία της χώρας μας με σύνεση, υπευθυνότητα, οραματικότητα και κυρίως ενότητα για να ξεφύγουμε από την κρίση που διέρχεται ο τόπος μας εδώ και πολύ καιρό".

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη