google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Επενδυτές πληρώνουν δημοτικά τέλη αλλά δεν έχει νερό σε ξενοδοχεία!

Επενδυτές πληρώνουν δημοτικά τέλη αλλά δεν έχει νερό σε ξενοδοχεία!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ιστορίες γραφειοκρατικής τρέλας και αδυναμίας εκπλήρωσης των βασικών υποχρεώσεων συναντούν πολίτες και επενδυτές στην περιοχή της Τριφυλίας αφού στρατηγική δεν υπάρχει για το Δήμο που καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας περιστατικά που δημιουργούν πολλά ερωτηματικά για την βιωσιμότητα του.
Σε μια περίπτωση η ταλαιπωρία είναι ασυγχώρητη. Πιο συγκεκριμένα όπως μας κατήγγειλε επιχειρηματίας επιενδυτής που υλοποίησε μια επένδυση αξίας με ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή του Αη Γιαννάκη περιμένει ακόμα παρότι πληρώνει κανονικά δημοτικά τέλη...να συνδεθεί με το δίκτυο ύδρευσης που κατασκευάστηκε στη περιοχή. Μάλιστα για την υλοποίηση του αγωγού ο επενδυτής έχει δώσει τα απαιτούμενα ποσά καθώς η δαπάνη βάρυνε τον ίδιο μαζί με γειτονικούς ιδιοκτήτες. Ο αγωγός ετοιμάστηκε και αναμένεται να συνδεθεί με οικίες επωνύμων στη περιοχή οι οποίοι θα απολαύσουν το αγαθό αυτό. Όμως παρά τις οχλήσεις τόσο στο Δήμο, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ .Φιλντίση που δεν έχει πάρει επίσημα θέση, ο αγωγός δεν υδροδοτεί την ξενοδοχειακή μονάδα δυναμικότητας 100 κλινών. Το ερώτημα είναι απλό εκ μέρους μας. Γιατί οι επενδυτές να πληρώνουν δημοτικά τέλη όταν δεν έχουν τις απαιτούμενες υπηρεσίες; Μήπως έτσι αντιλαμβάνεται ο Δήμος ότι θα ωφελήσει την τουριστική περίοδο με την δικαιολογία ότι δεν υπάρχει προσωπικό και μεταθέτει τις ευθύνες στον αέρα; Μήπως τελικά μας δουλεύουν όλοι τους κανονικά;

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη