google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αντιπρόεδρο Κυβερνησης θα προτείνει τον Καραμανλή ο Σαμαράς;

Αντιπρόεδρο Κυβερνησης θα προτείνει τον Καραμανλή ο Σαμαράς;

Λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η προεκλογική περίοδος, εντείνεται η μάχη των κομμάτων με στόχο ακόμα και τη μία ψήφο. Το κλίμα ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΎΡΙΖΑ έχει πολωθεί ακόμα περισσότερο όσο πλησιάζουμε προς τις κάλπες και τα κομματικά επιτελεία έχουν επιδοθεί σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων.
Στο στρατηγείο της ΝΔ, έχουν ρίξει το βάρος στο ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ και στο φόβο που έχει κυριεύσει μεγάλο μέρος των πολιτών για την επόμενη μέρα, μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως σημειώνουν από τη Συγγρού, δεν έχει κανένα σχέδιο και αυτοαναιρείται συνεχώς.
Ο Α. Σαμαράς στη σημερινή διακαναλική του συνέντευξη αναμένεται να δώσει απαντήσεις για το πώς και με ποιους θα κυβερνήσει η ΝΔ, σε περίπτωση που την Κυριακή αναδειχθεί πρώτο κόμμα, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστεί τα μεγάλα ζητήματα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει από τις πρώτες κιόλας μέρες της διακυβέρνησής του.
Η διακαναλική συνέντευξη του κ. Σαμαρά θα γίνει τελικά στα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού στις 13:00 το απόγευμα και όχι στο Ζάππειο, το οποίο είχε επιλέξει η ΝΔ την προηγούμενη προεκλογική περίοδο τόσο για συγκεντρώσεις, όσο και για συνεντεύξεις.
Ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να επιτεθεί εκ νέου στον Α. Τσίπρα με αφορμή τις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, προτάσσοντας το πρόγραμμα της ΝΔ απέναντι στο πρόγραμμα που κατά τη Λ. Συγγρού θα οδηγήσει τη χώρα με μαθηματική ακρίβεια εκτός ευρωζώνης.
Στη διακαναλική ο κ. Σαμαράς αναμένεται να κληθεί να τοποθετηθεί και για τις δηλώσεις ξένων αξιωματούχων οι οποίοι επί της ουσίας παρεμβαίνουν στην κορυφαία δημοκρατική διαδικασία των εκλογών. Ο πρόεδρος της ΝΔ θα στείλει μήνυμα προς το εξωτερικό ότι κανείς, όποιος και αν είναι αυτός, δεν μπορεί να επεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας μας και ειδικά στην κορυφαία δημοκρατική διαδικασία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη