google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο της αγοράς

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο της αγοράς

ΤΟ κλίμα στην αγορά επιχειρεί να αλλάξει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας με την επιτυχημένη εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο κέντρο της αγοράς σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα που προσέλκυσε αρκετό κόσμο για να ανταλλάξουν ευχές.
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Παναγιωτόπουλος ευχαρίστησε το κοινό που έδωσε το παρών και δήλωσε ότι 'από νωρίς ήρθαμε να φέρουμε στις καρδιές όλων το φως των Χριστουγέννων παρά την καθημερινότητα που ζούμε έντονα και να εκφράσουμε την ελπίδα για πραγματική Ανάσταση στο λαό μας' ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που θα εξελιχθούν τις επόμενες ημέρες. Λίγο μετά τις 6.30 εμφανίστηκε η Φιλαρμονική της Δ.Ε. Κυπαρισσίας η οποία παιάνιζε χριστουγεννιάτικα κομμάτια ενώ ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου με τον Αντιδήμαρχο κ. Σαμπαζιώτη άναψαν το δέντρο που κοσμεί το κέντρο της αγοράς με πυροτεχνήματα που απόλαυσαν ιδίως οι λιλιπούτειοι επισκέπτες.
Αμέσως μετά ένεκαν ευχών ο Σύλλογος παρουσία των μελών του Δ.Σ. ευχήθηκαν στον κόσμο μοιράζοντας γλυκά, τοπικό τσίπουρο και κεράσματα για τις Άγιες ημέρες που έρχονται παρουσία φορέων της πόλης όπως ο Πρόεδρος των Αυτοκινητιστών κ. Κώστας Κάππος, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου. Την ίδια ώρα άναψε το δέντρο στην κεντρική πλατεία της πόλης το οποίο φωταγωγεί την περιοχή ενώ εορταστικός διάκοσμος έχει τοποθετηθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης αλλάζοντας το κλίμα και τη διάθεση όλων...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη