google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μεγάλη επιτυχία στον ετήσιο χορό του Α.Ο. Κυπαρισσίας

Μεγάλη επιτυχία στον ετήσιο χορό του Α.Ο. Κυπαρισσίας

ΑΠΟΛΥΤΑ επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση του Ετήσιου χορού που πραγματοποίησε μετά από πολλά χρόνια το Δ.Σ. του Α.Ο. Κυπαρισσίας στο κέντρο 'Στεφανής' στην Τερψιθέα καθώς η αίθουσα κατακκλυστηκε από εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές της Ομάδας ενώ η βραδιά περιλάμβανε βραβεύσεις σε πρόσωπα που εισέφεραν στο τοπικό και Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.Την εκδήλωση άνοιξε ο Γιώργος Φωτεινός ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων κάνοντας αναφορά στους συντελεστές της εκδήλωσης ενώ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Π. Τσάγκος μίλησε για την προσπάθεια που καταβάλλει το Δ.Σ. για μια πλούσια ποδοσφαιρική χρονιά και την πίστη για δυνατή συνέχεια. Ακολούθησαν οι βραβεύσεις που ήταν το καλύτερο σημείο της βραδιάς. Ο Δήμαρχος Τρφιυλίας βράβευσε τον εκπρόσωπο της Ε.Π.Ο.και Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Μ. Μεσσηνίας Αριστείδη Σταθόπουλο για την προσφορά του στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο ο οποίος μίλησε για την άοκνη συνεισφορά των Σωματείων αλλά και την πεποίθηση ότι σύντομα θα δούμε Καλλικρατικούς συλλόγους στο χώρο του αθλητισμού. Ο Δήμαρχος Τριφυλίας παραδέχτηκε ότι οφείλει πολλά ο Δήμος στα Σωματεία και ζήτησε συγνώμη που δεν μπορει προς το παρόν να εκπληρώσει όλες τις απαιτήσεις για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, ενώ είπε ότι όταν ερωτάται με ποιά ομάδα είναι απάντησε ότι είναι με όλους...
Ακολούθησε η βράβευση από τον Πρόεδρο της Εράνης Βαγγέλη Σταθόπουλο στον διατητή κ. Κωνσταντινέα ο οποίος απουσιάσε και την πλακέτα παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος της Ενωσης κ. Οικονομίδης κάνοντας αναφορά στα δρώμενα του τοπικού ποδοσφαίρου και προτείνοντας ένα αγώνα Εράνης- ΑΟΚ στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας.
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΑΝΤΟΥ...
Ο Πρόεδρος του Α.Ο.Κ. κ Τσάγκος βράβευσε το παλαίμαχο παράγοντα Κώστα Αντωνόπουλο που με πάθος υποστήριξε την συνοχή της Ομάδας και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιάννη Κύζιλη για την προσφορά του. Η βραδιά περιλάμβανε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και λαχιοφόρο αγορά. Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι του Δήμου Τριφυλίας, ενώ εκτός από το Πρόεδρο της Εράνης παραβρέθηκαν η Πρόεδρος του Ηρακλή Κυπαρισσίας κ. Ουρανία Λαμπροπούλου, ο εκπρόσωπος του ΠΑΟ Καλονερού κ. Γιάν. Μποζίκας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης Παν. Παναγιωτόπουλος, ο εκπρόσωπος της Τροχαίας κ. Γεωργιόπουλος, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και φίλαθλοι της Ομάδας.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη