google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 A’ TOΠΙΚΗ: ΟΜΟΝΟΙΑ 1 – 1 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

A’ TOΠΙΚΗ: ΟΜΟΝΟΙΑ 1 – 1 ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Τους πρώτους βαθμούς πέταξε η Κυπαρισσία που ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ομόνοια στην Καλαμάτα. Η ομάδα του Σωτήρη Μπουραντώνη ήταν καλύτερη στην περισσότερη διάρκεια του αγώνα ενώ υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες για ένα ακυρωθέν γκολ και για το πέναλτι όπου ήρθε η ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους.
Από την άλλη, ο ΑΟΚ έκανε μέτρια εμφάνιση αλλά τουλάχιστον κατάφερε 5 λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού να φθάσει στην ισοφάριση.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 26′ ο Μπουραντώνης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παππα.
Στο 60′ ο Ντόκος με πλάσε μέσα από την περιοχή νίκησε τον τερματοφύλακα της Κυπαρισσίας και έκανε το 1-0 για την ομάδα του.
Στο 65′ η Ομόνοια έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολή του Μπακέα με 2η κίτρινη κάρτα.
Στο 70′οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ με τον Καλογερόπουλο αλλά ο κ. Λάμιας το ακύρωσε ως φάουλ σε αμυντικό της Κυπαρισσίας.
Στο 85′ ο Γαργαρώνης έκανε την σέντρα ο Ρηγόπουλος έδιωξε αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε το πέναλτι υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του νεαρού αμυντικού όπου στην συνέχεια αποβλήθηκε με την Ομόνοια να τελειώνει το ματς με 9 παίκτες. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Λυδιώτης που ισοφάρισε σε 1-1.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΟΜΟΝΟΙΑ: Σταθάς, Ρηγόπουλος, Σπυρόπουλος, Ντάσης, Παπαδάκος, Π. Σ. Μπουραντώνης (65′ Κορομηλάς), Κατσαράκης (40′ Βαβαρούτσος), Ντόκος, Καλογερόπουλος, Σκόκος (64′ Γεωργίκος), Μπακέας.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παππάς, Γεωργαλί, Μαργαρώνης, Γκρέτσα, Γαργαρώνης, Κουρκουμέλης, Λυδιώτης, Γεωργόπουλος, Σουπούλι (46΄Παναγιωτακόπουλος), Μανδραπήλιας, Κιουτάκ (78′ Σιγιέρης).

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη