google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Εφυγε από την ζωή ο Marcel Lacombe που αγάπησε την 'Αρκαδιά'

Εφυγε από την ζωή ο Marcel Lacombe που αγάπησε την 'Αρκαδιά'

Έφυγε από τη ζωή σήμερα 21-9-2011 σε ηλικία 59 χρονών ο Marcel Lacombe. Ο δικός μας παρεξηγημένος «Γιαννάκης ο Χαλεπάς».
Αυτή η ευαίσθητη ψυχή που δεν μπόρεσε να βλαστήσει στην αγριάδατης σύγχρονης και βάρβαρης καθημερινότητας. Που όταν κατάφερνες να του ανοίξεις το καβούκι του, σου έδινεμαλάματα και τα έπαιρνες για να τα κουβαλάς μαζί σου.
Ήρθε από την πατρίδα του την Γαλλία στην Κυπαρισσία την δεκαετία του 90. Η καλλιτεχνική του προσέγγιση, δεν κατάφερε να ευαισθητοποιήσειτην κοινωνία της πόλης.
Τον έβαλε στο περιθώριο, και σε αυτό πορεύτηκε στο υπόλοιπο της ζωής του.Με αξιοπρέπεια όμως και πάντα ψάχνοντας τις ψυχές των ανθρώπων. Βρήκε……ελάχιστες ευαίσθητες ψυχές και ακούμπησε πάνω τους. Μοναχικός στη ζωή, μοναχικός και στο θάνατο.
Καλό ταξίδι Μαρσέλ.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Εργα του Μαρσέλ κοσμούν την πόλη όπως η τριήρης στην Είσοδο του Πάρκου της Κυπαρισσίας αλλά και η μορφή του συμπαθητικού Αη Βασίλη, τα έργα χαρακτικης σε κρύσταλλο αλλά και αρκετές καλλιτεχνικές του δημιουργιες. Καλό ταξίδι και αν κάποιοι σε πίκραναν σου ζητούμε εμείς ταπεινά συγνώμη...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη