google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πονοκέφαλος για Παπανδρέου οι βουλευτές της Πελοποννήσου

Πονοκέφαλος για Παπανδρέου οι βουλευτές της Πελοποννήσου

Σε δύσκολη θέση φαίνεται πως έχουν φέρει τον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, αρκετοί βουλευτές της Πελοποννήσου, οι οποίοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο βάζουν «μπουρλότο» στα θεμέλια της κυβέρνησης.
Οι βουλευτές ανησυχούν για τα νέα σκληρά μέτρα και φοβούνται πως δεν θα είναι τα τελευταία, ενώ παράλληλα σκέφτονται και την δική τους πολιτική επιβίωση. Προσφάτως, ο βουλευτής Λακωνίας Λεωνίδας Γρηγοράκος «συνυπέγραψε» την πρόταση του Μίμη Ανδρουλάκη για κυβέρνηση εθνικής ενότητας με πρωθυπουργό κοινής αποδοχής.
Επίσης, στους «σκληρούς» της Κ.Ο. που δείχνουν διάθεση να καταψηφίσουν τόσο το τέλος για τα ακίνητα, όσο και νέα μέτρα που θεωρούν σίγουρο πως θα τους φέρουν στην βουλή, περιλαμβάνονται οι βουλευτές Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος (Αχαΐας) και Παναγιώτης Αντωνακόπουλος (Ηλείας).
Αλλά και η βουλευτής Μεσσηνίας Νάντια Γιαννακοπούλου, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει διατυπώσει τις διαφωνίες της σε βασικές επιλογές της κυβέρνησης, τις οποίες διατύπωσε τελευταία και προς τον ίδιο τον Γ. Παπανδρέου. Το ίδιο προβληματισμένος δείχνει και ο Οδυσσέας Βουδούρης.
Ταυτόχρονα, στην κυβέρνηση έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα η κόντρα του υπουργού και βουλευτή Αρκαδίας Δημήτρη Ρέππα, με τον Γιάννη Ραγκούση, που ξεκίνησε από το θέμα των ταξί και επεκτείνεται σήμερα και σε άλλα επίπεδα.
Στηρίζουν τις επιλογές
Ωστόσο, υπάρχουν και οι περισσότερο συγκαταβατικοί, που δεν προκάλεσαν ποτέ πρόβλημα στον κ. Παπανδρέου.
Μεταξύ αυτών, υπουργός αμύνης Π. Μπεγλίτης, που δημόσια υποστηρίζει τις θέσεις, τις προτάσεις και το έργο του Γ. Παπανδρέου, ενώ στην έκθεση «Κορινθία 2011″ ζήτησε από τους επιχειρηματίες να συμβάλουν στην προσπάθεια διάσωσης της χώρας, εκφράζοντάς τους, το παράπονό του: «η κριτική είαι χρήσιμη και εξίσου χρήσιμη και η συμβολή τους (των επιχειρηματιών εννοούσε)».
Κοντά στον Γ. Παπανδρέου δείχνει και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης, που εκλέγεται στην Αργολίδα, ενώ με δηλώσεις τους δεν παραλείπουν να στηρίξουν το κυβερνητικό έργο, ακόμα και τις δύσκολες αποφάσεις, οι βουλευτές Κορινθίας Κατερίνα Φαρμάκη και Α. Μανωλάκης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη