google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Για πιστώσεις του Προυπολογισμού συνεδριάζει η Οικονομική επιτροπή

Για πιστώσεις του Προυπολογισμού συνεδριάζει η Οικονομική επιτροπή

ΜΙΑ ακόμα συνεδρίαση πραγματοποιείται στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Τριφυλίας, στις 27-09-2011 ημέρα Τρίτη και ώρα 13.30 για τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέματα τα οποία μαζί με τα εκτός ημερήσιας διάταξης αναμένεται να τεθούν επι τάπητος:
1. Ψήφιση νέων πιστώσεων από τροποποίηση προϋπολογισμού Δ .Τριφυλίας, οικονομικού έτους 2011 όπου θα γίνει ενημέρωση απο τον Πρόεδρο της επιτροπής.
2. Ορισμός δικηγόρου επί αγωγής της ομόρρυθμης εταιρείας με την επωνυμία “ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ &ΣΙΑ Ο.Ε.” κατά του Δήμου Τριφυλίας.
3. Ορισμός δικηγόρου επί αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων των Λυμπερόπουλου Γεωργίου του Ηλία και Σταυροπούλου Ελένης του Δημητρίου κατά του Δήμου Τριφυλίας.
4. Ορισμός δικηγόρου επί αγωγής των Λυμπερόπουλου Γεωργίου του Ηλία και Σταυροπούλου Ελένης του Δημητρίου κατά του Δήμου Τριφυλίας.
5. Αίτηση Δημητρακόπουλου Ιωάννη σχετικά με μείωση ενοικίου στο χώρο που στεγάζεται η ατομική του επιχείρηση.
6. Αναπροσαρμογή αντικειμενικών αξιών Τοπικών Κοινοτήτων.
7. Καθορισμός όρων διεξαγωγής διαγωνισμού προμήθειας Υλικών Αποχέτευσης (Αρ. Μελ. 3/2011).
8. Καθορισμός όρων διεξαγωγής διαγωνισμού προμήθειας Υλικών Οδοσήμανσης (Αρ.Μελ.14/2011).
9. Καθορισμός όρων διεξαγωγής διαγωνισμού προμήθειας Θραυστών υλικών λατομείου (Αρ.Μελ.12/2011).
10. Καθορισμός όρων διεξαγωγής διαγωνισμού προμήθειας Ασφαλτικών Υλικών (Αρ.Μελ.13/2011).
11. Ορισμός δικηγόρου επί αγωγής Σταθόπουλου Χρήστου του Νικ. κατά του Δήμου Τριφυλίας.
12. Ορισμός δικηγόρου επί αγωγής του Φωτεινόπουλου Παναγιώτη του Ηλ. κατά της πρώην Κοινότητας Τριπύλης.
13. Αίτηση Χούλια Νικόλαου του Ευαγ. σχετικά με μείωση καταβαλλόμενου ετήσιου μισθώματος του χώρου αιγιαλού που εκμισθώνει στη θέση Βρωμονέρι Δ.Ε. Γαργαλιάνων.
14. Ορισμός δικηγόρου επί αγωγής των Γκούτη Φώτιου, Ζουμπούλης Ευσταθίας και Βλαχούλη Σωτηρίας, κατά του Δήμου Τριφυλίας.
15. Καταχώρηση της απογραφής έναρξης στο βιβλίο απογραφών και ισολογισμών του Δήμου και ορισμός ορκωτού ελεγκτή-λογιστή και του αναπληρωτή του, για τον έλεγχο της απογραφής έναρξης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη