google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Νικηφόρα πρεμιέρα για το Α.Ο. Κυπαρισσίας

Νικηφόρα πρεμιέρα για το Α.Ο. Κυπαρισσίας

Θετική πρεμιέρα για την ομάδα της Κυπαρισσίας όπου με γκολ των Μιτρόβ και Μανδραπήλια πέρασε από την Καλαμάτα επικρατώντας του Ασπρόχωματος με 2-0.
Το φιλμ του αγώνα
19΄ ο Σπύρος Μαργαρώνης ωραία σέντρα, ο Σκοπιανός Ίλιε Μιτρόβ με γυριστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
69΄ ο Γιώργος Λυδιώτης ωραία σέντρα, ο Κώστας Μανδραπήλιας με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το 0-2.
81΄ ο Ίλιε Μιτρόβ εκπληκτική μπαλιά στον Ιούλιο Κορκουμέλη, που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Κώστα Ζησιμάτο και ο διαιτητής Ηλίας Αλεξέας έδωσε το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Σκοπιανός Ίλε Μιτρόβ, ο Ζησιμάτος απέκρουσε στη γωνία του.
Στο 34΄ τραυματίστηκε στο μέτωπο ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Κυπαρισσίας, Ντίνος Παναγιωτακόπουλος, σε σύγκρουσή του με τον αμυντικό του ΑΟ Ασπροχώματος, Τάσο Εκμετζίδη.
Αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τη γιατρό του ματς Αντωνία Ντόκου, ο Παναγιωτακόπουλος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου του έγιναν 6 ράμματα.
ΑΟ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ (Γιώργος Μηλίτσης): Ζησιμάτος, Καραχάλιος, Ζαφειρόπουλος, Εκμετζίδης, Φουρναράκος (31΄ λ. τρ. Σιψάς, 58΄ Κατσιβαρδέας), Π. Ηλιόπουλος, Τσίρμπας, Κουκούτσης (72΄ Μουράτι), Φίλιος, Αρ. Ηλιόπουλος, Γεωργακόπουλος.
ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (Τάκης Παναγόπουλος): Παππάς, Αποστολόπουλος, Σπ. Μαργαρώνης, Σταματόπουλος, Γ. Μαργαρώνης, Κουρκουμέλης, Λυδιώτης, Μιτρόβ, Παναγιωτακόπουλος (34΄ λ. τρ. Κιούτακ), Σιγέρης (64΄ Άλμπαν Γκρέτσα), Μανδραπήλιας (83΄ Σουπούλι).

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη