google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κατανυκτική ατμόσφαιρα στην εορτή Κατάθεση Τιμίας Ζώνης στο Νοσοκομείο

Κατανυκτική ατμόσφαιρα στην εορτή Κατάθεση Τιμίας Ζώνης στο Νοσοκομείο

ΤΗΝ εορτή Κατάθεση Τιμίας Ζώνης θεοτόκου γιόρασε στο γραφικό εκκλησάκι η περιοχή του Νοσκομείου Κυπαρισσίας καθώς ο φερώνυμος Ναός βρίσκεαι στον περίβολο χώρο του Νοσοκομείου της πόλης κάτω από το πευκόδασος. Στην Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας- Ολυμπίας κ. Χρυσοστομος ο οποίος έκανε λόγο για ίαση ψυχής και σώματος με ένα ενωτικό μήνυμα.
Την Τετάρτη το πρωί πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη λιτανεία της Ιερής εικόνας γύρω από το κτιριακό συγκρότημα του Νοσηλευτικού ιδρύματος περνώντας αρχικά μπρσοτά από την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και τον περιβάλλοντα χώρο και κατόπιν στην είσοδο όπου στον έγινε ειδική τελετή για τους πάσχοντες και ασθενεις μέσα σε κατανυκτική ατμόσφαιρα ακολουθώντας τους Ιερούς κανόνες της εκκλησίας για αυτές τις περιπτώσεις. Παρών πάντως ήταν εκτός από τον Διοικητή του Ιδρύματος κ .Μπόζο, οι εκπρόσωποι του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού από όλες τις πτέρυγες του Ιδρύματος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη