google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ανώνυμες καταγγελίες στον Αγροτικό Σύλλογο Γαργαλιάνων

Ανώνυμες καταγγελίες στον Αγροτικό Σύλλογο Γαργαλιάνων

Ανώνυμες καταγγελίες ότι στην περιοχή της Τριφυλίας... ελληνοποιούνται αγγούρια έχουν φτάσει τις τελευταίες μέρες στον Αγροτικό Σύλλογο Γαργαλιάνων, ο οποίος χθες με τη σειρά του ενημέρωσε τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας προκειμένου να εντατικοποιήσει τους ελέγχους της.
Λόγω βέβαια του ότι οι καταγγελίες αυτές είναι ανώνυμες, δεν μπορεί να γίνει έρευνα προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, πέρα από την αύξηση των ελέγχων προκειμένου να εντοπιστούν πιθανά κρούσματα. Αυτή την εποχή πάντως το αγγούρι είναι ένα από τα λίγα προϊόντα που έχουν καλή τιμή, υπάρχει ζήτηση και παραγωγή στην περιοχή κι έτσι δεν αποκλείεται να έχει συμβεί κάτι τέτοιο.
Οπως μας επισήμανε συγκεκριμένα ο γραμματέας του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, Ηλίας Μπουντουβάς: «Ως σύλλογος έχουμε γίνει δέκτες ανώνυμων καταγγελιών ότι στην περιοχή της Τριφυλίας ελληνοποιούνται αγγούρια. Επισκεφτήκαμε τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Τριφυλίας και ζητήσαμε να εντατικοποιήσει τους ελέγχους της προς αυτή την κατεύθυνση. Το προϊόν είναι το μόνο που έχει καλή τιμή αυτή την εποχή και πέραση, γι' αυτό και θα πρέπει να γίνονται αυστηροί έλεγχοι».
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας, Αντώνη Παρασκευόπουλο, μας είπε ότι ενημερώθηκε από τον Αγροτικό Σύλλογο Γαργαλιάνων που ζήτησε εντατικοποίηση των ελέγχων. «Από την υπηρεσία μας ήδη έχουν αρχίσει και γίνονται έλεγχοι σε παραγωγούς, τυποποιητές και συσκευαστήρια για τη διασφάλιση της γνησιότητας των προϊόντων», ανέφερε, «χωρίς ωστόσο να έχει εντοπιστεί κάτι». Πάντως σημείωσε ότι οι έλεγχοι θα ενταθούν καθώς για το συγκεκριμένο προϊόν αυτή την εποχή υπάρχει αυξημένη ζήτηση. Απο 'Ελευθερία'

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη