google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΜΙΑ ημέρα αφιερωμένη στην ιστορική Ανω Πόλη με ανοικτή Γενική Συνέλευση, συζήτηση και Αρχαιρεσίες πραγματοποίησε στο χώρο του ιστορικού Πλατάνου της Αρκαδιάς ο δραστήριος Σύλλογος για την Προστασία και Αναβίωση της Ανω Πόλης Κυπαρισσίας.
Στην σχετική πρόσκληση ανέφερε μάλιστα προς τα μέλη του ότι "Αφήνουμε ως παρακαταθήκη στους νέους μας την αναγκαιότητα για ενότητα και συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, με μοναδικό γνώμονα και κριτήριο την πρόοδο και την αξιοβίωτη ανάπτυξη της Ανω Πόλης Κυπαρισσίας. Δεν περισσεύει κανείς στην υπόθεση “Ανω Πόλη”.
Αξιόλογη ήταν η συμμετοχή από τους κατοίκους που συμμετείχαν ενεργά 'στις εργασίες της “Ανοιχτής Συζήτησης – Γενικής Συνέλευσης – Αρχαιρεσίες” της Κυριακής 28 Αυγούστου 2011 στις 10.30 π.μ. στο Λαογραφικό Μουσείο (πλατεία Πλατάνου), χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αισιοδοξίας για το μέλλον και την προοπτική του παραδοσιακού μας οικισμού» όπως είχε αναφερθεί σε ανακοίνωση. Στην Γενική Συνέλευση από τα μέλη εντοπίστηκαν και ιεραρχήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τα μέλη και φίλους αλλά και κατοίκους της Ανω Πόλης σε ότι αφορά το μέλλον του παραδοσιακού οικισμού, την αναβαθμισή του αλλά και την συνεργασία με τους θεσμοθετημένους φορείς. Τις προτάσεις κατέγραψε ο Πρόεδρος κ. Ανδρέας Κίζηλης με το Δ.Σ. ενώ το παρών έδωσε εκτός απο τον εφημέριο του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος και εκπρόσωποι από φορείς της περιοχής με την υπόσχεση να πραγματοποιηθεί νέα συνέλευση και να οργανωθεί το μητρώο μελών του Συλλόγου. Μνεία έγινε για το Κάστρο που χρήζει παρεμβάσεων, τα ισοτρικά μνημεία, τα καλντερίμια αλλά και την εικόνα καθαριότητας στην περιοχή.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη