google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Προσωρινό το νέο πρόβλημα υδροδότησης στους Γαργαλιάνους

Προσωρινό το νέο πρόβλημα υδροδότησης στους Γαργαλιάνους

ΠΡΟΒΛΗΜΑ εμφανίστηκε εκ νέου στους Γαργαλιάνους με την υδροδότηση, δημιουργώντας πάλι ανησυχία στους κατοίκους, οι οποίοι τους καλοκαιρινούς μήνες, των τελευταίων ετών, αγανάκτησαν με το πρόβλημα των διακοπών της υδροδότησης.
Ευτυχώς σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις εκτέρωεν αυτή την φορά το πρόβλημα δεν εμπνέει μεγάλη ανησυχία. Συγκεκριμένα οφείλεται σε βλάβες του αντλιοστασίου και του δικτύου, που αποκαθίστανται, ενώ, όπως τόνισε σε δηλώσιες του ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας Ευστάθιος Ανδρινόπουλος, με τις παρεμβάσεις που γίνονται το πρόβλημα θα λυθεί για πολλά χρόνια!
Το θέμα προκάλεσε σχόλια μεταξύ των κατοίκων της περιοχής των Γαργαλιάνων ενώ η ιστοσελίδα Gargalianoi.com, αναφέρεται στο θέμα με τίτλο «Πάλι χωρίς νερό (κρίμα τα “παλαμάκια”)», η οποία παράλληλα είναι και ιδιαιτέρως επικριτική, θέτοντας συγκεκριμένα ερωτήματα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα αναφέρει τα ακόλουθα:
«Τι συμβαίνει πάλι, κύριοι της Δημοτικής Αρχής Τριφυλίας, με την υδροδότηση των Γαργαλιάνων; Γιατί δεν είχαμε νερό χθες και προχθές στους Γαργαλιάνους για πολλές ώρες; Μήπως ο αγωγός (από αμίαντο.) δέχτηκε πάλι επίθεση από “πειρατές”; Μήπως είναι ώρα να αλλάξουν και πάλι τα λουκέτα στις πηγές; Μήπως πρέπει να σκεφτείτε να βγάλετε μια ανακοίνωση (με κάποια δικαιολογία), την οποία δε θα κρατήσετε στο συρτάρι σας, αλλά θα μοιράσετε στους δημότες; Μήπως είναι ώρα να σοβαρευτείτε οι “υπεύθυνοι” για την υδροδότηση των Γαργαλιάνων; Μήπως έχετε διάθεση να μας πληροφορήσετε πού πήγαν τα εκατομμύρια που διέθεσε ο προηγούμενος δήμαρχος για το νερό των Γαργαλιάνων; Είπε ο κ. Καλοφωλιάς επί λέξει στον απολογισμό του στις 14-1-09: “Για την ύδρευση μέχρι αυτή τη στιγμή οι δαπάνες ίσως να έχουν ξεπεράσει τα 2.000.000 ευρώ. Μόνο την τελευταία διετία έχουμε διαθέσει 900.000 ευρώ και τον επόμενο χρόνο έχουμε προγραμματίσει έργα πάλι περίπου ύψους 1.000.000 ευρώ”. Τότε, σαν αντιπολίτευση δε θελήσατε (για δικούς σας λόγους) να ελέγξετε τις δαπάνες αυτών των εκατομμυρίων, που έγιναν “για να μην έχουμε ξανά πρόβλημα ποσότητας και ποιότητας νερού”. Σήμερα σαν συμπολίτευση γιατί συνεχίζετε να αδιαφορείτε;».
Ερωτηθείς για τις, νέες, διακοπές στην υδροδότηση, o αντιδήμαρχος Τριφυλίας, υπεύθυνος για τη Δ.Ε. Γαργαλιάνων, Ευστάθιος Ανδρινόπουλος, τον οποίο επισκεφθήκαμε χθες το πρωί στο δημοτικό κατάστημα Γαργαλιάνων, απάντησε πως οι διακοπές οφείλονται σε βλάβες που προκλήθηκαν

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη