google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μεγάλο αποκριάτικο Πάρτυ στην Πάνω Πόλη με θεματικές ενότητες

Μεγάλο αποκριάτικο Πάρτυ στην Πάνω Πόλη με θεματικές ενότητες

Το Σάββατο 5 Μαρτίου στην πλατεία της Παλιάς Πόλης της Κυπαρισσίας, το Πρόγραμμα για την Προστασία & Ανάδειξη της Παλιάς Πόλης της Κυπαρισσίας διοργανώνει ένα αυθεντικό, αποκριάτικο πάρτυ.
Μια ιδιαίτερα πρόταση για να περάσετε όμορφα το 3ήμερο της Καθαρής Δευτέρας σε έναν ωραίο προορισμό. Ένα πραγματικό αποκριάτικο πάρτυ, μοντέρνο, σύγχρονο και απολαυστικό θα στηθεί στη γραφική πλατεία της Παλιάς Πόλης από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ.
Το πάρτυ απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, είναι συμμετοχικό, δεν θα έχει θεατές, θα πάρουν μέρος όλοι, όπως γίνεται σε κάθε πάρτυ γιατί η διασκέδαση και η καλή παρέα είναι επιθυμητά από όλους.
Η οργανωτική επιτροπή αποτελείται από το Νίκο Ιμιρζιάδη, την Τζίμα Ιμιρζιάδη, τη Σίσσυ Πανοπούλου, το Μπάμπη Μπακολιά, τον Κώστα Παντελή, το Νάσο Σμέρδη και το Στάθη Κώνσταντο, οι οποίοι είναι όλοι υποστηρικτές και φίλοι του Προγράμματος για την Προστασία & Ανάδειξη της Παλιάς Πόλης της Κυπαρισσίας.
Όλοι μαζί προσκαλούν τους πολίτες της Κυπαρισσίας και της ευρύτερης περιοχής, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο ταξιδιώτη να απολαύσουν το κέφι, την ατμόσφαιρα και τη μοναδική εμπειρία αυτού του αποκριάτικου και θεματικού πάρτυ.
Ο στόχος του Προγράμματος για την Προστασία & Ανάδειξη της Παλιάς Πόλης της Κυπαρισσίας είναι η ανάδειξη και η προβολή στο Πανελλήνιο αυτού του ιστορικού και διατηρητέου οικισμού με τη δημιουργία ενός νέου, ετήσιου και δυνατού θεσμού, ο οποίος θα συμβάλλει στην επισκεψιμότητα της Παλιάς Πόλης και την περίοδο του χειμώνα. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος φορέας (το Πρόγραμμα για την Προστασία & Ανάδειξη της Παλιάς Πόλης της Κυπαρισσίας) διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία κάθε καλοκαίρι (το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου, μαζί με τον Δήμο Κυπαρισσίας) στο Μεγάλο Καλντερίμι το μοναδικό στην Ελλάδα υπαίθριο παζάρι αντικών και τις βραδυές οινογνωσίας Τριφυλιακών οίνων με τον ίδιο στόχο.
«Πιστεύουμε με πάθος», λένε οι οργανωτές, «ότι η Παλιά Πόλη μπορεί και πρέπει να αναδειχθεί. Η πολιτεία και ο Δήμος να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την ανάπλασή της, έτσι ώστε αυτή να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας και να αποκτήσει, μέσα από τη μοναδικότητά της, τον ιστορικό της ρόλο, ρόλο που παρόμοιοι οικισμοί έχουν επιτελέσει σε όλο τον κόσμο».
Επίσης, τις ευχαριστίες τους στο Δήμο Τριφυλίας για την πολύτιμη βοήθεια εκφράζουν οι διοργανωτές. Πολλά ενδιαφέροντα δρώμενα υπόσχεται η οργανωτική επιτροπή. Μουσική, με DJ και ζωντανή, λάτιν, σουΐνγκ, χάλκινα, sixty’s, eighty’s, χορό, διαγωνισμούς και κληρώσεις, σκηνές που θα δημιουργήσουν οι παρέες, στολισμό της πλατείας και των μαγαζιών της πλατείας. Ακόμα στη πλατεία θα υπάρχει photo booth, ειδικός θάλαμος φωτογράφισης, με ιδαίτερη προτίμηση και πολύ διασκεδαστικό για τη νεολαία. Για να βοηθήσουν το κοινό και να υπάρξουν ενδιαφέρουσες εμφανίσεις, οι διοργανωτές προτείνουν 4 θέματα όσον αφορά στις αποκριάτικες ενδυμασίες. Τα 4 θέματα είναι: Πούρα και Καπέλα, Λαγοί και Αγριογούρουνα, Γοργόνες και Μάγκες, Ταυρομάχοι και Σπανιόλες και βεβαίως το πάρτυ είναι ελεύθερο για όσους έχουν φαντασία, δημιουργικότητα και έμπνευση. Ανάλογα με τα 4 θέματα θα υπάρχουν και 4 στέκια στη πλατεία, εξυπηρετώντας τους συμμετέχοντες στο πάρτυ.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη