google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Εικόνα εγκατάλειψης στο ημιτελές έργο της Διονυσιάδας Πηγής

Εικόνα εγκατάλειψης στο ημιτελές έργο της Διονυσιάδας Πηγής

ΕΙΝΑΙ δυνατόν ένα έργο να ετοιμάζεται, να δημοπρατείται, να εξελίσσεται και μετά να αφήνεται στην τύχη του με την αποχώρηση του εργολάβου γιατί δεν πληρώθηκε; Κι όμως. Αυτό συνέβη με τον περίφημο χρονοδιάγραμμα του έργου για την ανάπλαση των πηγών του Αη Λαγούδη με την περιβαλλοντική αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου που όπως είχαμε πληροφορηθεί θα περιλάμβανε ακόμα και Παιδική χαρά. Το αναφέρουμε διότι μείναμε με την χαρά αυτή την περίοδο καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει και το έργο θα παραμείνει..στην τύχη του!
Οι ιστορικές Πηγες του Διονύσου στη παραλια του Αη Λαγούδη στην παραλιακή ζώνη που αποτελούν μνημείο της φύσης αφέθηκαν στην τύχη τους όταν το 2008 δημοπρατήθηκε απο τον πρώην Δήμο Κυπαρισσίας, η μελέτη ανάπλασης με τα αρχιτεκτονικά στοιχεία ενός περιβάλλοντος που θα απολάμβαναν οι κάτοικοι της πόλης, αλλα ήδη απο το τέλος του 2009 παραμένουν σε κατάσταση εγκατάλειψης θυμίζοντας απλά ένα κιτσάτο συνοθύλεμμα ενός ημιτελούς έργου! Τα μπάζα, τούβλα, σωλήνες αλλά και άλλα..διακοσμητική στοιχεία αιχμαλωτίζουν την εικόνα των δημοτών και επισκεπτών γιατι απλά όλα τα έργα του 'Θησέα' διακόπηκαν άδοξα-παροτι σπαταλήθηκαν χρήματα- αλλά και ο εργολάβος που δεν πληρώθηκε μέρος των εργασιών.
Αλήθεια θα αφεθεί στην κατάσταση που βρίσκεται ή κάποια στιγμή επιτέλους θα αποδοθούν τα χρήματα που οφείλονται απο τη κεντρική εξουσία για να ολοκληρωθεί; Θα τα διεκδικήσει ο Δήμος; Αυτο που μας ανησυχεί περισσοτεροι είναι το γεγονός ότι ουδείς πλέον ασχολείται και με αυτό το θέμα....
Φωτό απο το kyparissia-news

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη