google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Βαριά ήττα με 0-1 για τον αδύναμο ΑΟΚ...

Βαριά ήττα με 0-1 για τον αδύναμο ΑΟΚ...


Την ήττα με 1-0 στο γήπεδό του από τον Ατρόμητο Λάππα γνώρισε η Κυπαρισσία, που δεν κατάφερε να κλείσει με θετικό αποτέλεσμα τη χρονιά. Η τριφυλιακή ομάδα προσπάθησε για το καλύτερο και κοίταξε στα μάτια τον ισχυρό της αντίπαλο, όμως δεν μπόρεσε να αποσπάσει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας, παρότι είχε τις ευκαιρίες κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Το γκολ
του Ατρόμητου σημειώθηκε λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου με τον Μπούρδο και υπάρχουν υποψίες πως η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος.
Αυτή τη στιγμή ο ΑΟΚ βρίσκεται δύο βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως μετην εικόνα του μέχρι τώρα δείχνει πως μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία, αν βεβαίως ενισχυθεί με 2-3 καλούς παίκτες τον Ιανουάριο. Το χθεσινό ματς παρακολούθησαν 250 περίπου φίλαθλοι της Κυπαρισσίας, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως η ομάδα του Ατρόμητου Λάππα ευχαριστεί την Κυπαρισσία για την άψογη φιλοξενία της.
Στο 17’ μετά από κόρνερ του Λυδιώτη, ο Γεωργόπουλος έπιασε την κεφαλιά πουέφυγε άουτ. Στο 22’ ο Αγγελόπουλος έδωσε στο Σπανό που σούταρε, για να αποκρούσει με τα πόδια ο Μπίζος. Δύο λεπτά αργότερα ο Βαρβαρέσος έκανε το σουτ, όμως και πάλι ο Μπίζος ήταν σε ετοιμότητα. Στο 37’ το μακρινό σουτ του Παναγόπουλου έφυγε λίγο άουτ.
Αμφισβητούμενο το γκολ του Μπούρδου στο 40’.
Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 40’ όταν ύστερα από μία βαθιά μπαλιά ο Μπούρδος πέρασε και τον Μπίζο και από πλάγια θέση έκανε το πλασέ, με την μπάλα να καταλήγει στην εστία και τον Στρατικόπουλο να τη διώχνει με προβολή... Ο βοηθός όμως και ο διαιτητής έτρεξαν προς τη σέντρα, δείχνοντας πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή και το 0-1 ήταν γεγονός. Στο 43’ η κεφαλιά του Δαραμάρα δεν βρήκε στόχο.
Το βίντεο του αγώνα προέρχεται απο το Kyparissia web tv http://www.livestream.com/kyparissiatv

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη