google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Διεργασίες στη Ν.Δ. για την υποψηφιότητα στο νέο Δήμο Τριφυλίας

Διεργασίες στη Ν.Δ. για την υποψηφιότητα στο νέο Δήμο Τριφυλίας

Διευρυμένη σύσκεψη των αυτοδιοικητικών και κομματικών στελεχών του νομού παρουσία του τ. βουλευτή Ηλείας και αναπληρωτή Γραμματέα Αυτοδιοίκησης κ. Παναγιώτη Αδρακτά πραγματοποιήθηκε στη Καλαμάτα για την πορεία του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εποχή των Καλλικρατικών Δήμων με ενδιαφέρουσες εισηγήσεις απο τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες της περιοχής μας.
Πιο αναλυτικά ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης για την νέα προοπτική σημείωσε ότι "ο Δήμος Τριφυλίας όπως έχει συγκροτηθεί με 3 ισότιμα αστικά κέντρα σε Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Γαργαλιάνοι είναι πολύ δύσκολο να καταλήξει σε μία υποψηφιότητα που θα είναι κοινά αποδεκτή απο όλους τους Δήμους εκ των πραγμάτων" για να προσθέσει ότι "πρέπει να διεξαχθεί μια συνάντηση των Δημάρχων και δημοτικών συμβούλων όλων των Δήμων και εκεί να συμφωνήσουμε σε μια υποψηφιότητα που θα συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία της επιτυχίας και την οποία σε τελευταία ανάλυση πρέπει να υποστηρίξουμε απο κοινού". Υπογράμμισε μάλιστα ότι "στην κατεύθυνση αυτή είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις όπως έχω ήδη αναφέρει".
Στην τοποθέτησή του ο Αντιδήμαρχος κ. Γρηγόρης Γκότσης που δήλωσε ανοικτά υποψηφιότητα στα πολιτικά όργανα της Ν.Δ. επισήμανε μεταξύ άλλων ότι "θα συμμετέχω όπως το έχω ήδη δηλώσει ενεργά στις διαδικασίες ανάδειξης ενός υποψηφίου για το νέο Δήμο Τριφυλίας εάν και εφόσον ακολουθηθούν οι δημοκρατικές διαδικασίες που ανέδειξαν τον Αντώνη Σαμαρά ως σημερινό αρχηγό της Ν.Δ., δηλαδή με ανοικτές κάλπες στην κοινωνία, με ανοικτές κάλπες κοντά στο λαό που αποφασίζει για το μέλλον του". Θυμίζουμε ότι η υποψηφιότητα του κ. Γρηγόρη Γκότση συγκεντρώνει την στήριξη αυτοδιοικητικών, πολιτικών και κομματικών παραγόντων απο το νέο διευρυμένο Δήμο Τριφυλίας.

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη