google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΤΗΝ υποψηφιότητά του για το Δήμο Τριφυλίας δηλώνει ο Γρηγόρης Γκότσης

ΤΗΝ υποψηφιότητά του για το Δήμο Τριφυλίας δηλώνει ο Γρηγόρης Γκότσης

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ διαμορφώνονται στο νέο Καλλικρατικό Δήμο Τριφυλίας με την υποψηφιότητα που κατέθεσε στα κομματικά όργανα της Ν.Δ. και με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης απο τον νύν Αντιδημάρχου κ. Γρηγόρη Γκότση που αναδεικνύει μια νέα προοπτική για την περιοχή μας.
Συγκεκριμένα σε ερώτηση που υποβλήθηκε για την πρόθεση του να ηγηθεί μιας ενωτικής υποψηφιότητας στις εκλογές του Νοεμβρίου για το Καλλικρατικό Δήμο με ξεκάθαρη δήλωση τόνισε ότι "Εχω ήδη εκφράσει την επιθυμία μου για να ηγηθώ συνδυασμού για την διεκδίκηση του λειτουργήματος του Δημάρχου για τον νεοσύστατο Καλλικρατικό Δήμο Τριφυλίας, στα όργανα του κόμματος" για να συμπληρώσιε ότι "εάν και εφόσον μέσα απο δημοκρατικές διαδικασίες μου κάνουν την τιμή να εκπροσωπήσω την παράταξη την οποία υπηρετώ επι 30 χρόνια, για το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Τριφυλίας, θα δηλώσω παρών".
Αξίζει να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι την υποψηφιότητά του Αντιδημάρχου κ. Γρηγόρη Γκότση στηρίζουν αυτοδιοικητικοί παράγοντες, συνεργάτες του στο Δήμο Κυπαρισσίας και των υπόλοιπων Δήμων της Τριφυλίας καθώς και κομματικοί παράγοντες.

2 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη