google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Καθάρισε ξανά με 0-3 ο Α.Ο.Κ. την Χώρα

Καθάρισε ξανά με 0-3 ο Α.Ο.Κ. την Χώρα

ΜΕ σαρωτικό πέρασμα έφυγε απο τον Χώρα ο Α.Ο Κυπαρισσίας νικώντας με 0-3 παρά την βροχή και την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στον αγωνιστικό χώρο. Η δυναμική του ΑΟΚ φάνηκε απο το 1ο λπετό όταν απο σούτ του Γεωργιόπουλου απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Χώρας, ενώ η δυνατή βροχή εμπόδισε να διεξαχθεί καλο παιχνίδι στο χορτάρι. Στο 5ο λεπτό γίνεται η έκπληξη όπου απο φάουλ του Λυδιώτη ο Μοροσάνου με κεφαλιά σκοράρει με όμορφο γκόλ απο ανοικτή γωνία γράφοντας το 0-1. Στο 40ο λεπτό μετά απο σέντρα και ένα όμορφο ανάποδο ψαλίδι απο το Μικελάτο η μπάλα κατέληξε δίπλα στο δοκάρι γράφοντας μια ακόμα ευκαιρία. Στο 45ο λεπτό με πολύ όμορφη ενέργεια που επιχείρησε ξανά ο Μικελάτος περνώντας 2 αμυντικούς παίκτες των αντιπάλων, πλασάρει στην αριστερή γωνία και εύκολα κάνει το 0-2 ολοκληρώνοντας έτσι και το πρώτο ημίχρονο.
Στην επανάληψη παρότι η βροχή συνεχίζόταν και ήταν δύσκολο να διατηρηθεί η μπάλα στον αγωνιστικό χώρο μόλις στο 52ο λεπτό σε κόρνερ του Λυδιώτη, ο Γεωργόπουλος σηκώνεται πιο ψηλά απο όλους και παίρνει την κεφαλια σκοράροντας διαδοχικά με το εκπληκτικό 0-3, όταν η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα κοντά στο γάμμα. Είχαμε επίσης και 2 κίτρινες στον Εκμεττζίδη και στον Γεωγριόπουλο στο 80ο λεπτό ο οποίος παραχώρησε την θέση του μετά απο αλλαγή στον Συγγέρη. Η άλλη αλλαγή σημειώθηκε απο τον Προπονητή όταν στη θέση του Λυδιώτη μπήκε ο Διουνυσόπουλος. Το μάτς έληξε πριν το 90 λόγω ισχυρής βροχής αλλά και την μεγάλη διαφορά του σκόρ. H Χώρα δεν δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες αλλά απείλησε την εστία του τερματοφύλακα Μπίζου ο οποίος ήταν σε ετοιμότητα και δεν άφησε την ομάδα του να ανησυχήσει για πιθανό γκόλ.
Καλύτεροι παίκτες στο μάτς ήταν με διαφορά οι τρείς μικροί της Κυπαρισσίας όπως οι Στρατικόπουλος, Ελληνας και Γεωργιόπουλος που δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες κοντά στη μικρή περιοχή και τα έδωσαν όλα για την Ομάδα.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Ελληνας, Κουρκουμέλης, Στρατικόπουλος, Εκμετζίδης, Γεωργόπουλος, Γεωργιόπουλος, Μοροσάνου, Μικελάτος, Λυδιώτης, Ανδρουτσής.
Απο το www.radio936.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη