google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στήριξη των Πολυτέκνων στην εκδήλωση της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Στήριξη των Πολυτέκνων στην εκδήλωση της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους πρόσφεραν στα μέλη τους, στην αίθουσα εκδηλώσεων "Αλέκος Παπαδόπουλος" του Δημου Κυπαρισσίας στο ΤΕΕ, ο σύλλογος Πολυτέκνων Κυπαρισσίας και Περιοχής. Στην ενωτική εκδήλωση που παραβρέθηκαν δεκάδες πολύτεκνοι και φορείς παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης ο οποίος ειναι και μέλος του συλλόγου λογω της πολυτεκνικής του ιδιότητας και δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και εκπρόσωποι Συλλόγων.
Η τυχερή της βραδυάς κ. Βλάχου παρέλαβε από τον πρόεδρο κ. Κώστα Κωνσταντόπουλο ένα χρυσό κόσμημα σαν αντίτιμο του φλουριού και της ευχήθηκε πάντα υγεία και ευτυχία. Επίσης πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την σχετική διαδικασία που ακολουθήθηκε και η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου οπου ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα Μέλη για διάφορα θέματα που αφορούν τους πολυτέκνους. Αξίζει να αναφέρουμε ότι φέτος θα υπάρξουν πολλές δραστηριότητες και εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη