google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι όμορφες γωνιές της 'Αρκαδιάς' όλο τον χρόνο...

Οι όμορφες γωνιές της 'Αρκαδιάς' όλο τον χρόνο...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ήταν οι απαντήσεις σας στην Ψηφοφορία που θέσαμε για το 'Ποια γωνία της πόλης μας σας αρέσει περισσότερο' αποτυπώνοντας τις επιθυμίες των πολιτών για το που μπορεί να κινηθεί η Δημοτική αρχή προκειμένου να βελτιώσει ορισμένες υποδομές με τους συλλογικούς φορείς της περιοχής μας.
Πιο αναλυτικά φαίνεται ότι τα ηνία διατηρεί με ποσοστό 39% η Παλιά Πόλη η οποία κερδίζει έδαφος τόσο για τον πλούτο σε μνημεία όσο και στην ιστορία της. Πιστεύουμε λοιπόν ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στις παρεμβάσεις για την ακόμα μεγαλύτερη αξιοποίησή της. Η κεντρική πλατεία αντίθετα συγκέντρωσε μόλις το 3% των προτιμήσεών σας σε 100 περίπου άτομα που ψήφισαν στη μίνι δημοσκόπηση, ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό μετά την Παλιά πόλη είναι Το Κάστρο μας με 25% οπότε δεν χρειάζονται περισσότερα σχόλια. Ένα σοβαρό ποσοστό απάντησε ότι θεωρεί όμορφη γωνιά την παραλία Αι Λαγούδη με 6% και μόλις ελάχιστο ποσοστό οι αθλητικοί χώροι με 2%. Προφανώς εδώ απαιτούνται ακόμα μεγαλύτερες παρεμβάσεις, είδαμε ωστόσο σήμερα ότι οι βάσεις για τον φωτισμό του γηπέδου έχουν τεθεί οπότε προχωρά προς τη θετική κατεύθυνση και ο τομέας του αθλητισμού.
Επίσης Το λιμάνι προτιμά το 8%, ενώ Δεν έχω πρόβλημα απάντησε το 1%. Τέλος λίγο από όλα συγκέντρωσε το 14% που αποτελεί ένα σημαντικό δείγμα για το μέλλον της πόλης μας. Ευχαριστούμε

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη